Tkees slippers zijn comfortabele en heel mooie teenslippers die in Canada worden gemaakt. Tkees slippers voelen heel natuurlijk aan je voeten en zien er ook heel natuurlijk uit.

Oorspronkelijk hadden alle Tkees slippers een huidkleur, maar tegenwoordig zijn deze mooie modieuze teenslippers in vele kleuren en prints te koop.Diverse schoenenwinkels in Nederland en België verkopen Tkees slippers.

Waar koop je Tkees slippers in Nederland?

Kijk bij de aanbiedingen van Tkees schoenen voor deze slippers tegen de laagste prijs.

  Er zijn op dit moment helaas geen aanbieders van Tkees slippers in Nederland. Kijk bij de beste slippers voor de beste alternatieven.

  Informatie Tkees teenslippers

  Carly en Jess Burnet vormen een Canadees echtpaar dat in 2009 het slippermerk Tkees (t-keys) heeft opgericht. De Burnets lopen de hele dag het liefst op blote voeten, maar omdat dat buitenshuis nou eenmaal niet altijd kan kwamen ze op het idee om teenslippers te gaan maken die niet alleen heel natuurlijk lopen, maar die ook gemaakt gingen worden in verschillende tinten huidskleur. Zo kon je Tkees slippers dragen terwijl het zowel voor jezelf als voor anderen leek alsof je op blote voeten liep.

  Die Tkees slippers in diverse huidskleuren (van heel licht tot heel donker) worden nog steeds gemaakt, maar de collectie is in de loop der jaren uitgebreid met een rijk pallet aan kleuren en mooie prints. De kleuren van veel van deze Tkees slippers zijn geinspireerd op cosmeticatrends en dragen ook de namen van makeup termen zoals blushes, highlighters, foundations, liners, creams, shadows, glosses en lipsticks.

  Het design van de slippers is minimalistisch maar vrouwelijk en elegant. Maar het is niet alleen het uiterlijk waarmee Tkees schoenen zich onderscheiden van andere slippers. Ook de kwaliteit van de Tkees teenslippers is uitstekend. Het voetbed van de slippers is altijd gemaakt van fijn en soepel leer en voorzien van een comfortabele zool van rubber.

  Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor Tkees slippers tegen de laagste prijs.
  Zie ook: Meer tips, informatie en aanbiedingen slippers


  Onderwerpen:
  Tkees slippers, Tkees schoenen, Tkees teenslippers.