Tony Mora laarzen zijn veelal echte cowboylaarzen. Het Spaanse Tony Mora (de fabriek staat niet in Texas maar op Mallorca) is de toonaangevende producent van western laarzen voor zowel dames als heren.
De traditionele en authentieke westernstijl wordt bij Tony Mora laarzen gecombineerd met innovatie en een continue verbeteren van de laarzen. Zo krijg je heel comfortabele en bijzonder sterke cowboylaarzen waarbij niet op stijl en sfeer wordt ingeleverd.
De kwaliteit van Tony Mora laarzen is bijzonder goed. Er worden met de hand meer dan honderd handelingen uitgevoerd en dubbele stiksels zorgen er voor dat de laarzen vele jaren meegaan. Tony Mora laarzen zijn niet de goedkoopste cowboylaarzen, maar ze hebben wel een enorm goede kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Tony Mora laarzen voor de laagste prijzen.

Echt leer van diverse dieren

De Tony Mora laarzen zijn gemaakt van het beste runderleer of kalfsleer maar ook van andere huiden en leersoorten zoals slangenleer en krokodillenleer. Het leer van de python, struisvogel, krokodil, alligator, haai en leguaan komen we tegen in de collectie van Tony Mora. Alle Tony Mora laarzen zijn echter gemaakt van het leer van gekweekte dieren. Alle bovenstaande dieren worden dus niet uit de natuur gehaald. Een boerderij certificaat dat bij ieder paar Tony Mora laarzen wordt meegeleverd bewijst dat.

Meer dan western

Tony Mora laarzen zijn er voor dames en heren in vele modellen. Cowboylaarzen in western-stijl domineren de collectie, maar Tony Mora gaat ook steeds meer andere soorten laarzen maken.

Leuk om te weten

  • Tony Mora is toonaangevend als fabrikant van cowboylaarzen, maar het merk komt niet uit de USA of Mexico maar van het Spaanse eiland Mallorca.
  • Tony Mora laarzen staan vooral bekend als cowboylaarzen van soms exotische materialen. De fabriek gaat echter ook steeds meer trendy dameslaarzen maken.
  • Tony Mora is al een heel oud merk schoenen en laarzen. het stamt uit 1918.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om Tony Mora laarzen goedkoop te kopen.
Zie ook: Meer cowboylaarzen en cowboylaarsjes

Foto’s: Tony Mora
Onderwerpen: Tony Mora laarzen, westernlaarzen, cowboylaarsjes, cowboylaarzen, cowboy laarzen.
Productselectie: Amazon