Tremp schoenen zijn modieuze Italiaanse schoenen voor dames en heren. Ieder seizoen brengt Tremp weer zo’n nieuwe 200 schoenen en laarzen in de winkels. En stuk voor stuk zijn dat weer schoenen en laarzen van hoge kwaliteit.

Hoewel de naam Tremp niet Italiaans klinkt zijn Tremp schoenen en laarzen echte Italiaanse schoenen en laarzen die in Toscane gemaakt worden. Tremp schoenen zijn heel elegant, charmant en  met veel vakmanschap afgewerkt.

Let op!  Wij hebben geen aanbevolen winkels voor de aanschaf van Tremp schoenen. Kijk hier voor alternatieven.

Verwacht alleen geen extravagante schoenen. De Tremp laarzen en schoenen zijn eerder klassiek dan excentriek. Maar Tremp schoenen en laarzen zijn wel heel mooi om te zien en heerlijk om te dragen. Aan dit comfortabele schoeisel zie je de kwaliteit meteen af. In de bekende Toscaanse stad Pisa maken ze al tientallen jaren deze prachtige kwaliteitsschoenen met een uitstekende pasvorm.

Schoenen uit Toscane

Het lijkt wel of alleen Italiaanse merken als Tremp zoveel elegantie en kwaliteit in hun schoenen en laarzen kunnen leggen. Niet voor niets is Toscane de bakermat van de schoenen zoals wij deze dragen. Uit de schoenen en laarzen uit dit deel van Italiƫ spreekt de liefde voor de schoenen die ze maken, en de hoge kwaliteit van het Italiaanse leder speelt daarin ook een belangrijke rol.

Vele modellen Trem schoenen en laarzen

Tremp maakt schoenen voor heren en dames in tal van modellen. Kijk vooral eens naar de Tremp laarzen, en ook de sandalen en veterschoenen van dit Italiaanse schoenmerk zijn van hoog niveau.

Tremp is een merknaam van de Italiaanse schoenfabrikant Marros. In de jaren negentig brak deze fabrikant met zijn Tremp schoenen en laarzen.