De bekende uggs van UGG Australia (de classic Ugg) is niet het voorbeeld van een modieus design, maar met de UGG Classic Luxe komt UGG Australia verrassend modieus en smaakvol uit de hoek.

De naam UGG Classic Luxe is niet echt op zijn plaats want een classic is deze dameslaars beslist (nog) niet. Het is een nieuwe variant op de meest klassieke Ugg waarmee de designers fabrikant UGG Australia een puk stukje vakwerk afleveren. Deze vachtlaars ziet er bijzonder smaakvol uit.

De verschillen zijn duidelijk zichtbaar, maar de UGG Classic Luxe (met ritssluiting!) wijkt ook op minder zichtbare punten op van de klassieke uggs. Zo worden deze laarzen in Italië gemaakt, en dat is niet geheel toevallig HET land van de elegante stijlvolle dameslaarzen. Ten tweede wordt er bij deze design-uggs niet alleen gebruik gemaakt van Merino twinface schapenvacht maar ook van geiten suède.

Het design van de UGG Classic Luxe is een stuk slanker dan dat van de klassieke uggs. Dat toont een stuk eleganter, maar gaat niet ten koste van het draagcomfort. De nieuwe UGG Classic Luxe design-uggs zitten net zo heerlijk als de vachtlaarzen waarvan ze afgeleid zijn.

Kijk bij de aanbiedingen van Uggs voor meer informatie en aanbiedingen van deze vachtlaarzen bij de verschillende winkels.