Vagabond schoenen zijn trendy schoenen voor dames en heren die niet alleen bekend zijn om hun hippe uiterlijk, maar ook om hun heerlijke draagcomfort

Vagabond schoenen en laarzen zijn origineel, modern en soms best wel een beetje chic. Vagabond volgt trends zonder dat het de unieke eigen stijl van deze schoenen aantast.

Hier kun je Vagabond schoenen kopen

Vagabond schoenen zijn ook goed betaalbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Vagabond schoenen en laarzen bij onderstaande winkels.

Bij deze winkels vind je de beste collecties Vagabond schoenen laarzen tegen de beste prijzen. Vagabond laarzen en schoenen worden in Nederland en België vooral via internet gekocht. Er zijn helaas niet zo veel reguliere schoenenwinkels die deze mooie schoenen voor dames en heren aanbieden. Maar bij bovenstaande webshops vind je volop Vagabond laarzen en schoenen.

Vagabond (of Vagabond Shoemakers zoals het schoenmerk officieel heet) is een heel eigentijds merk met eigentijdse schoenen en laarzen. Deze schoenen zijn chic en urban tegelijk, en dat spreekt veel mannen en vrouwen aan.

Ook zijn de trendy Vagabond schoenen en laarzen heel betaalbaar. En dat is natuurlijk ook belangrijk!

Vagabond schoenen zijn er als damesschoenen en als herenschoenen, en in de meest uiteenlopende modellen. Er zijn Vagabond pumps, sneakers, sandalen, laarzen, booties,… noem maar op. En alles in de unieke Vagabond stijl.

Informatie Vagabond schoenen

Het schoenenmerk Vagabond werd in 1960 opgericht. Aanvankelijk was het een Italiaans merk schoenen, maar in 1994 verhuisde Vagabond naar Zweden. Daar betrok men een atelier waar alles beschikbaar was om zich creatief uit te leven.

Met succes, want Vagabond is een groot en vernieuwend merk. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen Vagabond schoenen verkocht in ruim 30 landen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels waar je deze mooie schoenen en laarzen het beste in Nederland kunt kopen.

Foto: Vagabond Shoemakers
Onderwerpen:
Vagabond schoenen, Vagabond laarzen