Ook in Nederland worden heel mooie en heel stijlvolle damesschoenen gemaakt. Dat wordt met Verhulst schoenen bewezen. Verhulst schoenen zijn bovendien van zeer hoge kwaliteit en comfortabel. Verhulst schoenen beschikken over een verwisselbaar voetbed.

Aanbiedingen van Verhulst schoenen

Verhulst schoenen kom je bij diverse bekende schoenenwinkels tegen. Wij adviseren onderstaande online schoenenwinkels. Deze winkels hebben het beste aanbod aan Verhulst schoenen tegen lage prijzen met vaak goede acties.

Alle soorten damesschoenen

Je ziet bij bovenstaande winkels een grote variƫteit aan damesschoenen in vele modellen en stijlen. Verhulst maakt damesschoenen in klassieke stijlen, maar ook moderne en modieuze schoenen. Dit merk verkoopt sandalen, maar ook hoge laarzen, en alles daar tussenin!

De ontwerpers van Verhulst schoenen vertalen modetrends naar mooie schoenen die in de dagelijkse praktijk heel plezierig en comfortabel te dragen zijn.

Praktisch en comfortabel

Die praktische draagbaarheid wordt door de ontwerpers van sommige andere schoenmerken nogal eens vergeten. Maar Verhulst hecht een grote waarde aan het draagcomfort van de schoenen. Hun motto is dan ook ‘quality that fits’, of in beter Nederland “kwaliteit die past”. Schoonheid en functionaliteit zijn mooi in balans bij Verhulst schoenen.

Voor de Verhulst schoenen wordt gebruik gemaakt van Italiaans kalfsleder van de hoogste kwaliteit. Er is gekozen voor kalfsleer omdat deze leersoort heerlijk soepel is en een fijne structuur heeft.

Informatie Verhulst schoenen

Het schoenmerk Verhulst is al een oud Nederlands merk. Al in 1932 werd dit familiebedrijf opgericht door de grootvader van de huidige eigenaars. In Tilburg begon deze oude Verhulst zijn schoenenfabriek waar hij kinderschoenen maakte. Later kwamen daar ook damesschoenen en herenschoenen bij.

Maar tegenwoordig maakt Verhulst uitsluitend nog damesschoenen. Deze schoenen worden niet alleen in Nederland verkocht maar ook in onder andere Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Het logo van Verhulst is een indiaan te paard. Het verhaal achter dit logo is het succes van de Pica mocassins waarmee Verhulst in de jaren 50 naam maakte. Deze van Indiaanse schoenen afgeleide mocassins worden niet meer door Verhulst gemaakt, maar het logo is gebleven.

Wil je weten wat Verhulst nog wel allemaal aan mooie damesschoenen en dameslaarzen maakt? Kijk dan bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor Verhulst schoenen.

Foto’s: Verhulst Shoes

Onderwerpen:
Verhulst schoenen online kopen, outlet, Verhulst damesschoenen.