Vic Matie schoenen zijn eigenzinnige Italiaanse damesschoenen. De schoenen en laarzen voor dames van Vic Matie zijn elegant en stoer tegelijk. Een ijzersterke combinatie die prachtige damesschoenen en dameslaarzen oplevert. Het meest populair zijn de  Vic Matie  laarzen, en dan met name de enkellaarsjes van dit merk.


Vic Matie is een ambitieus vernieuwend Italiaans merk schoenen dat ieder seizoen weer met veel nieuwe modellen komt. Altijd weer slaagt Vic Matie er weer in op te vallen met mooie kwaliteitsschoenen.

Aanbiedingen Vic Matie schoenen en laarzen

Deze Vic Matie laarzen en schoenen worden in Nederland en België door een beperkt aantal goede schoenenwinkels verkocht.  Kijk hier onder voor de aanbiedingen van Vic Matie schoenen van de beste online winkels die in Nederland deze schoenen en laarzen verkopen.

 

 

Het assortiment damesschoenen van Vic Matie bevat veel laarzen in alle soorten en maten. Maar ook als je pumps, sandalen of andere schoenen zoekt heeft het Italiaanse schoenenmerk Vic Matie veel mooie schoenen en laarzen voor je in het assortiment.

Linea Marche

Vic Matie is een label van de bekende Italiaanse schoenenfabrikant Linea Marche. Naast het Vic Matie label verkoopt moederbedrijf Linea ook schoenen onder het Vic label. Vic schoenen hebben dezelfde hoge kwaliteit als de schoenen en laarzen van Vic Matie maar Vic schoenen zijn gericht op een iets jonger publiek en daarom over het algemeen ook iets stoerder.

De verschillen tussen beide labels zijn echter niet groot. Liefhebbers van Vic Matie schoenen zullen ook aangesproken worden door Vic schoenen.

Vic Matie schoenen

Land: Italië
Veel gemaakte spelfouten: Vick Matie, Vic Maty
Gespecialiseerd in:  Damesschoenen en dameslaarzen in vele modellen
Vic Matie maakt ook: Tassen en accessoires

Zie ook: Beste schoenen merken
Onderwerpen:
Vic Matie schoenen, laarzen, damesschoenen, sandalen, laarsjes.