Victoria schoenen zijn Spaanse schoenen met een tennisachtergrond. In Spanje is Victoria min of meer synoniem met tennis maar pas de laatste jaren slaat het merk echt zijn vleugels uit over de rest van Europa. Engeland en Italiƫ zijn al om, en via internet zijn de Victoria schoenen nu ook in Nederland en Belgiƫ te koop.

Naast tennisschoenen maakt en verkoopt het Spaanse Victoria ook ander soorten schoenen zoals ballerina’s, sneakers, booties, espadrilles.

Goedkoop online Victoria schoenen kopen

Er zijn Victoria schoenen voor dames, heren en kinderen. Hieronder vind je de beste en goedkoopste aanbieders van Victoria schoenen in Nederland.

Deze online winkels bieden in Nederland het beste assortiment Victoria schoenen tegen de beste prijzen. Bij Amazon en Sarenza vind je een ruim aanbod aan Victoria schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens, bij Bol is de keuze een stuk kleiner.

Informatie Victoria schoenen

Hoewel Victoria schoenen pas na het jaar 2000 internationaal zijn gegaan is Victoria toch een oud merk schoenen. Het bestaat al sinds 1915. De stichter heeft het schoenmerk naar zijn vrouw vernoemd. Toen Victoria in de jaren 70 gevulkaniseerd rubber ging gebruiken voor zijn schoenen brak het merk in Spanje pas echt door.

Victoria schoenen worden gekenmerkt door een eenvoudig maar fris design. Victoria schoenen zijn makkelijk zelf op te pimpen, iets dat door het merk wordt aangespoord. Via de website kun je de door jezelf aangepaste schoenen aan de andere Victoria fans laten zien.

Victoria is ook een heel milieuvriendelijk merk. De meeste Victoria schoenen zijn volledig van katoen gemaakt met een zool van natuurlijk rubber. De gebruikte verf is milieuvriendelijk evenals het productieproces.

Kijk bij de hier boven genoemde beste winkels voor Victoria schoenen voor de damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen van het Spaanse schoenmerk Victoria tegen de laagste prijs.


Foto: Victoria

Onderwerpen:
Victoria schoenen, dames, heren, kinderen, Victoria sneakers, spaans schoenenmerk, spaanse sneakers.