Als je gaat voetballen zijn goede voetbalschoenen van groot belang. Wij kijken hier naar de top vijf van voetbalschoenen voor kinderen (jongens en/of meisjes). Goede voetbalschoenen met een vriendelijke prijs en een cool uiterlijk.

Onderstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen van voetbalschoenen van Pluto Sport. Daar koop je goedkoop de beste voetbalschoenen. Pluto Sport is één van de beste voetbalwinkels om je nieuwe voetbalschoenen goedkoop te kopen.

1. Nike Jr Hypervenom Phelon II FG

Populaire Nike voetbalschoen met een optimale pasvorm voor het beste balgevoel. Het is een soepele schoen met een synthetisch bovenwerk en een dempende binnenzool die goede ondersteuning biedt en heel comfortabel is om te dragen. Deze voetbalschoenen voor kinderen komen het best tot hun recht op harde en middelharde velden.

2. Nike Jr Mercurial Vapor XI FG

Nog zo’n goede en populaire Nike voetbalschoen voor kinderen. De Nike Mercurial Vapor komt het best tot zijn recht op kort gras. Het bovenwerk van deze voetbalschoenen is van kunstleer waarin in het relief horizontale naden zijn aangebracht. Deze naden zorgen voor meer controle. Dankzij een gecomprimeerde nylon plaat vormen deze schoenen zich goed naar je voet. Dankzij een voorgevormde geperforeerde inlegzool zijn deze voetbalschoenen extra comfortabel om te dragen.

3. Adidas Ace 15.1 FG/AG

Opvallende voetbalschoenen voor kinderen met zowel grote als kleine noppen. Geschikt voor velden met echt gras (normale tot harde velden) en kunstgras. Met deze voetbalschoenen kun je dus op normaal gesproken op alle velden spelen. De Adidas Ace voetbalschoenen hebben een zich soepel vormend synthetisch bivenwerk en ribbels op de neus voor extra balcontrole. De binnenzool is uitneembaar.

4. Adidas X 16.3 Cage

Vooral de versie met “modderlook” van deze Adidas voetbalschoenen vallen erg op. Met hun kleine noppen zijn de Adidas X 16.3 Cage voetbalschoenen voor kinderen voral geschikt voor het spelen op pleintjes en kunstgras. Het synthetisch bovenmateriaal van de kinderschoen is zeer soepel en vormt zich goed naar de voet. De binnenzool dempt goed.

5. Adidas Ace 16.3 AG

Voetbalschoenen voor kunstgras voor kinderen. Verkrijgbaar in opvallende kleuren, vooral de groene voetbalschoenen met roze banen zijn erg gewild.

Kijk bij bovenstaande winkels voor voetbalschoenen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Tips voetbalschoenen

Onderwerpen:
Beste voetbalschoenen kinderen, voetbalschoenen meisjes, jongens, Adidas.