Warmbat is een Australisch schoenenmerk dat heerlijke pantoffels van schapenwol maakt. Warmbat Australia (zoals het merk officieel heet) maakt uitsluitend gebruik van 100% originele Australische Merino schapenwol en lamswol. Deze wol is van topkwaliteit en heel zacht en licht van gewicht.

Hier koop je deze heerlijke pantoffels!

Dat maakt Merino wol tot een ideaal materiaal voor pantoffels. Comfortabeler kan niet! Warmbat pantoffels zijn helaas niet goedkoop (kijk bij de aanbiedingen van Warmbat pantoffels bij onderstaande online winkels om ze tegen de laagste prijs te kopen), maar ze zijn iedere cent meer dan waard. Sterk, comfortabel en mooi om te zien. Heerlijk warm en aangenaam om te dragen!

Bovenstaande online winkels bieden het beste assortiment Warmbat pantoffels tegen de laagste prijzen. Kijk bij deze webshops wat de pantoffelspecialist Warmbat allemaal aan luxe pantoffels en luxe sloffen te bieden heeft.

Warmbat Australia selecteert de wol voor de Warmbat sloffen heel zorgvuldig. Alleen het beste wol komt in aanmerking om er Warmbats van te maken. De schapenwol moet zeer dicht maar toch zacht en licht zijn, en de wol moet zijn vorm behouden nadat het in de pantoffels is verwerkt. Zo blijven Warmbat pantoffels vele winters in vorm, zacht en behaaglijk.

Naast wol gebruikt Warmbat Australia ook suede voor zijn pantoffels en huisschoenen. Warmbat maakt zijn pantoffels in de meeste gevallen via het double faced sheepskin principe. Dat wil zeggen, aan de buitenkant suède (sterk) en aan de binnenkant Merino schapenvacht (comfortabel). De zool is gemaakt van rubber. Warmbat Australia gebruikt alleen 100% natuurlijke materialen voor zijn pantoffels, sloffen en huisschoenen.

Waarom is schapenvacht zo goed voor pantoffels?

Schapenwol is een een materiaal dat niet alleen zacht is maar ook veerkrachtig, Schapenvacht is een natuurlijk materiaal dat van nature temperatuur-regulerend is en beschikt over holle ademende vezels.

De vezels van schapenwol kunnen veel vocht absorberen (tot wel 30% van hun eigen gewicht) zonder dat de vacht vochtig gaat aanvoelen. Nadat het vocht is opgenomen wordt dit vocht via de holle vezels naar buiten afgevoerd waarna het in de lucht verdwijnt. Dit heet vochtregulerend.

Daarnaast heeft schapenvacht nog meer voordelen die synthetische materialen niet hebben. De lucht tussen de vezels houdt bijvoorbeeld de lichaamswarmte vast en schapenvacht bevat van nature lanoline dat goed is voor de huid van je voeten. En laat het nou net heerlijk zijn om in je blote voeten in Warmbat pantoffels te lopen!

Warmbat pantoffels zijn er voor zowel dames als heren. Kijk bij de bovenstaande aanbieders van Warmbat sloffen, pantoffels en huisschoenen waar je goedkoop een paar mooie Warmbats kunt kopen.

Zie ook: Meer pantoffels

Onderwerpen:
Warmbat, pantoffels, warmbats, sloffen, schapenvacht, vachtpantoffels.