Hou je voeten in de winter lekker warm met warme laarzen. Heel belangrijk, want wie koude voeten krijgt, die voelt de kou in zijn of haar hele lichaam. Daarom hier tips met betrekking tot warme laarzen.

Warme laarzen: Vachtlaarzen

Warme laarzen die momenteel hot zijn (haha) zijn de vachtlaarsjes. Ugg Australia is de bekendste producent van dit soort warme laarsjes, maar er zijn meer goede merken vachtlaarzen. De meeste goede vachtlaarsjes zijn gemaakt van lamswol. Soms zelfs van omgekeerde lamshuid, met de vacht naar binnen, zoals de beroemde Uggs.

Het voordeel van lamswol aan de binnenkant van de laarzen is niet alleen dat ze je voeten extra warm houden, maar het lamswol voelt ook bijzonder zacht en comfortabel aan.

Warme laarzen: Snowboots

Andere warme laarzen voor de winter zijn de snowboots. Deze winterlaarzen bij uitstek kom je in vele kwaliteitniveaus tegen. Kijk voor echt goede snowboots bij de laarzen van de beste merken snowboots. Het zijn vaak grote outdoormerken  en de specialisten in winterlaarzen die de beste snowboots maken. Bijvoorbeeld Sorel, Olang en Pajar. De snowboots van deze merken zijn niet alleen bijzonder goed van kwaliteit, ze zien er ook nog eens geweldig mooi uit.

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen zijn er goede snowboots te koop. Goede grip, en warme voeten zijn belangrijk voor kinderen. Bergstein is een merk dat heel goede snowboots voor kinderen maakt.

Kijk bij het eerder genoemde overzicht van beste merken voor alle informatie en aanbiedingen van al deze snowboots, vachtlaarzen en andere warme laarzen.