Slippers en sandalen zijn lastig te dragen voor kinderen op et strand of in het zwembad omdat ze ze snel verliezen. Vooral als ze met schoentjes aan het water in gaan. Goede waterschoentjes zijn daarom een goede aanschaf. En waterschoenen voor kinderen zijn helemaal niet duur. Integendeel, je hebt heel goede maar toch ook goedkope waterschoentjes.

Kijk maar bij de aanbiedingen van waterschoenen. Vooral de Speedo waterschoentjes die je daar aantreft zijn heel geschikt voor kinderen. Dit zijn rubberen waterschoentjes met een bovenkant met gaatjes waardoor het water weg kan lopen. Het rubber heeft geen enkel probleem met water, ook niet met zout zeewater. De Speedo waterschoentjes beschikken over een rubberen zool met een grof profiel zodat de schoentjes veel grip hebben. Zowel in het zand als op de gladde tegels van een zwembad.

Speedo maakt naast de rubberen waterschoenen ook waterschoentjes van kunststof, de Speedo Jelly. Nog veel meer waterschoenen voor kinderen vind je bij de aanbevolen outdoor winkels.

Waarom waterschoentjes?

Waterschoentjes beschermen de kindervoeten tegen scherpe steentjes, zee-egels, scherven, schelpen en andere scherpe voorwerpen die vaak onzichtbaar in het zand of in het water verborgen liggen. Waterschoentjes zijn heel licht en comfortabel waardoor kinderen er geen enkel probleem mee hebben ze te dragen. Waterschoentjes worden dan ook vaak door kinderen in de tuin of op de camping gedragen. Ook al is er geen water in de buurt.

Ook worden waterschoentjes vaak voor het afzwemmen voor het zwemdiploma aangeschaft. Koop een paar goede (maar goedkope) waterschoentjes, dan heb je er daarna ook wat aan!

Zie ook: Tips kinderschoenen

Onderwerpen:
Beste waterschoenen kinderen, waterschoentjes kinderen, speedo schoenen, jongens, meisjes.