Wolverine schoenen zijn schoenen, laarzen en booties voor heren die enorm sterk zijn. Ze zijn ontworpen voor outdoor activiteiten en voor werkzaamheden onder zware omstandigheden.

Maar Wolverine schoenen zijn ook stoere herenschoenen die er stijlvol uitzien en heel comfortabel zitten. Wolverine schoenen en laarzen verenigen de beste eigenschappen.

Dankzij een geavanceerd anti-shock systeem hebben Wolverine schoenen een geweldig goede demping. Een met veel technische kennis ontworpen constructie zorgen voor een bijzonder goed draagcomfort.

Hier koop je online Wolverine schoenen in Nederland

Informatie Wolverine

Wolverine is een Amerikaanse merk schoenen dat ruim 125 jaar geleden in Rockford (Michigan) door de Duitse immigrant G.A. Krause werd opgericht. Kwaliteit stond toen, in 1883, al bovenaan bij het merk, want Krause wilde alleen schoenen maken van de beste weken die beschikbaar waren. Deze Wolverine schoenen werden in eerste instantie voor arbeiders die bijvoorbeeld werkte bij de aanleg van wegen en spoorbanen of die in de bouw werkzaam waren.

Wolverine 1000 Mile

De Wolverine 1000 Mile collectie is de meest legendarische serie schoenen van het merk. Wolverine 1000 Mile schoenen werden gemaakt voor landarbeiders die veel moesten lopen, vandaar de naam. De eerste Wolverine 1000 Mile schoenen werden gemaakt van paardenleer en waren voorzien van zeer sterke zolen en stiksels. 1000 Mile schoenen worden nog steeds gemaakt, maar ze zijn wel helemaal met hun tijd meegegaan.

Wolverine 1883

De Wolverine 1883 (genoemd naar het oprichtingsjaar) is een andere bekende serie Wolverine schoenen. Dit zijn boots die veel weghebben van werkschoenen maar vooral als fashion statement gedragen worden.

Wolverine damesschoenen

Sinds kort maakt Wolverine naast herenschoenen ook damesschoenen. Verwacht echter geen pumps. Wolverine damesschoenen zijn stoere outdoor schoenen. Ze hebben dezelfde kwaliteit als de andere Wolverine schoenen maar ze zijn meer op de vrouwenvoet gemaakt en deze Wolverine outdoorschoenen voor dames hebben wat lichtere vrouwelijke kleuren en patronen.

Kijk voor alle Wolverine schoenen en laarzen, voor dames en voor heren, bij de bovenaan genoemde beste online aanbieders van Wolverine schoenen.