Xsensible schoenen zijn bijzonder goede comfortschoenen van een Nederlandse schoenfabrikant die al meer dan 100 jaar comfort-schoenen maakt. Heel bekend is hun Xsensible Stretchwalker, maar er zijn nog veel meer uitstekende comfort-schoenen voor dames en heren.

Onder de naam Xsensible worden namelijk alle soorten damesschoenen en herenschoenen gemaakt. Maar altijd zijn dit schoenen van hoge kwaliteit met een extreem goed draagcomfort.
Xsensible biedt onder andere veterschoenen, sandalen, sneakers, ballerina’s, nette schoenen, enkellaarzen, instappers en klittenbandschoenen voor volwassenen maar ook pumps, wandelschoenen en sportschoenen.

Hier koop je goedkoop Xsensible schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Xsensible schoenen bij onderstaande winkels voor alle mooie en comfortabele Xsensible schoenen. Deze aanbevolen winkels leveren het grootste en beste assortiment Xsensible schoenen tegen de laagste prijs.

De techniek van Xsensible schoenen is gepatenteerd en zo goed dat andere merken er voor betalen om het ook te mogen gebruiken in hun beste comfortschoenen

Informatie Xsensible schoenen

De geschiedenis van Xsensible schoenen gaat terug tot 1904 toen Johan Verschuur in Nijmegen de Nimco Schoenfabrieken oprichtte. In deze fabriek werden comfortschoenen voor dames en kinderschoenen gemaakt. Voor het ontwikkelen van ergonomisch optimale schoenen werd er onder andere samengewerkt met de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

Een mijlpaal in de geschiedenis van Nimco en Xsensible is het jaar 1990. Dat jaar ontwikkelde Nimco de Xsensible Inside stretchleer technologie. Dit was een revolutie in de schoenenwereld. Nimco kreegt wereldwijd een patent op deze technologie en begon een merk dat gespecialiseerd was in schoenen met deze technologie. Het schoenmerk Xsensible was geboren.

Een ander belangrijk jaar voor de Xsensible schoenen was 2007. Nimco kreeg dat jaar de licentie van de in Japan ontwikkelde Balans zool en startte een innovatief project waarbij de Balans zool de basis vormde van een nieuwe collectie schoenen, de Stretchwalker schoenen.

Deze schoenen werden voorzien van de Xsensible technologie en op de markt gebracht als de Xsensible Stretchwalker.

Xsensible Stretchwalker

De Balans zool van de Xsensible Stretchwalker is in Japan ontwikkeld. Deze schoenzool zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam waarbij de gewrichten minder belast worden.

De mix van de Balans zool en de Xsensible Inside stretchleer technologie zorgt voor een optimale combinatie van balans en demping die vermoeide voeten tegengaat.

Xsensible Inside technologie

Xsensible Inside is een gepatenteerde techniek die bestaat uit verschillende lagen met elk een specifieke functie. De buitenste laag is van leer dat een behandeling heeft ondergaan waardoor het leder bijzonder elastisch geworden is.

Hierdoor voelen de Xsensible schoenen aan als een tweede huid en zitten deze schoenen bijzonder comfortabel. Deze Xsensible comfortschoenen zijn ook zeer geschikt voor dames en heren met pijnlijke voeten.

Alle Xsensible schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en beschikken over een uitneembaar voetbed.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Xsensible schoenen voor al deze zeer comfortabele damesschoenen en herenschoenen tegen de laagste prijzen.

Zie ook:

Onderwerpen:
Xsensible Stretchwalker schoenen, comfortabele schoenen, dames, heren, Xsensible schoenen.