Twins schoenen. Kinderschoenen met breedtematen.

Twins schoenen zijn kwalitatief uitstekende kinderschoenen uit Nederland. Twins schoenen komen uit dezelfde 'stal' als andere bekende merken kinderschoenen: Braqeez, Brakkies en Trackstyle.Twins schoenen zijn ook in verschillende breedtematen te koop. Ideaal voor kinderen die geen 'standaard' voeten hebben, maar voeten die breder of smaller zijn dan gemiddeld.

Twins kinderschoenen zijn er voor meisjes. De jongensschoenen van dit merk worden tegenwoordig verkocht onder de naam Trackstyle. Het merk biedt keuze uit vele modellen zoals laarzen, veterschoenen, klittebandschoenen en booties. Het begint bij Twins babyschoenen, en het eindigt bij schoenen voor meisjes in de lagere school leeftijd. De lengtematen lopen tot 40/42.

Kijk hier voor aanbiedingen van Twins schoenen


Lengtematen en breedtematen

Iedere voet heeft zijn specifieke vorm, en dat geldt zeker voor kindervoeten. Bij het kiezen van de juiste kinderschoenen dien je daarom niet alleen te letten op de lengte maar ook op de breedte. Slecht passende kinderschoenen, of deze nu te groot, te klein, te smal of te breed zijn kunnen op latere leeftijd leiden tot tal van klachten. Doordat de loopbeweging en lichaamshouding worden verstoord kunnen er klachten ontstaan als kniepijn, heuppijn en rugpijn, ook pas op latere leeftijd!


Let daarom bij de aanschaf van kinderschoenen niet alleen op de lengtemaat maar ook op de breedtemaat. Twins schoenen zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen, zo kun je van je favoriete schoen de exact juiste maat kiezen.

Breedtematen bij kinderschoenen zijn geen overbodige luxe. 11% van de kinderen heeft een bijzonder smalle voet en 17% heeft een extra te brede voet. Ook voor bijzonder grote afwijkingen heeft Twins de juiste schoenen.