Als er één is die zicht heeft op de nieuwste schoenentrends, dan is dat wel het in Parijs gevestigde Sarenza. Kijk hier naar de zeven trends in schoenen voor lente en zomer.

Sarenza heeft deze schoenen trends geconstateerd op de catwalks en in de collecties van de vooraanstaande schoenenmerken. En dat alles vanuit de hele wereld.

Hieronder noemen we deze trends in het kort:

Tomboy chique

Stoer en modieus. Een beetje mannelijk, maar dan wel met het juiste snufje vrouwelijkheid. Een onweerstaanbare combi. Ideaal voor bij een androgyne look.

Miami vibes

Felle kleuren mogen bij schoenen deze zomer. Deze Floridiaanse kleuren zijn funky, helder en vooral zonnig.

Pretty Pastels

In deze zomercollectie zien we sneakers in prachtige dromerige pastelkleuren. Echte kleuren voor de zomer. Prachtige zomersneakers.

Cuba Libre

Viva la Revolution! Hoe zomerser dan in het Caraïbisch gebied wil je het hebben? Schoenen in mooie felle Caribische kleuren. Vaak voorzien van sierlijke details die mogen opvallen.

Cool kid

Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Sneakers in kleurcombinaties die opvallen. Lichte kleuren vooral. Sneakers waarvan je al vrolijk wordt als je er naar kijkt.

Coyote Girl

De stijl van deze schoenen brengt je terug naar de Rock ‘N Roll van de jaren 50 en 60. De beginjaren van de rock met Elvis Presley, maar ook met Marilyn Monroe. En het decort van de muscial Grease. Deze schoenen zijn op dat tijdperk geïnspireerd.

Tribal Vibe

Deze trend brengt verrassende combinaties van kleuren, prints en materialen.

Kijk bij de Schoenmaatvinder om de mooiste schoenen in al deze schoenen trends zomer in jouw schoenmaat te bekijken.