Aco schoenen zijn zeer comfortabele damesschoenen. Het Portugese Aco is namelijk helemaal gespecialiseerd in comfortschoenen voor dames. Binnen die niche verkopen ze veel verschillende soorten schoenen, Bij Aco kun je terecht voor instappers, enkellaarsjes, sandalen, muiltjes, veterschoenen en veel meer soorten comfortabele damesschoenen.

Online aanbiedingen Aco schoenen

Aco schoenen zijn in Nederland en België te koop bij diverse schoenenwinkels en bekende webshops. Kijk bij de aanbiedingen van Aco schoenen bij onderstaande online schoenenwinkels voor de beste aanbiedingen.

Echte comfortschoenen

Zoals het goede comfortschoenen betaamt hebben Aco schoenen een uitneembare binnenzool. Je kunt in deze damesschoenen dus je eigen steunzolen gebruiken. De schoenen zijn lichten gemaakt van zachte leersoorten en voorzien van een comfortabel zachte binnenkant. De schoenen zijn elastisch en buigzaam voor een optimaal draagcomfort.

Informatie Aco Shoes

Het bedrijf Aco Shoes is in 197 opgericht. Het is te vinden in het Portugese Condado, in een streek waarin veel schoenfabrieken te vinde  zijn. Aco behoort tot de grootste schoenfabrieken van Portugal (en je hebt er heel veel in dat land!), met meer dan 500 werknemers en een productie van 13.500 paar schoenen per dag. En dan te bedenken dat ze zich helemaal specialiseren op comfortschoenen voor dames. Op dit terrein behoort Aco Shoes dan ook wereldwijd tot de allergrootsten.

Zie ook: