Alexander Wang schoenen zijn prachtige designer-schoenen en laarzen uit Amerika. Het zijn zeer exclusieve en heel unieke schoenen en laarzen. Schoenen en laarzen voor wie het beste van het beste en het mooiste van het mooiste wil. Maar die wel van gebaande paden durft af te wijken.

En voor wie daar voor wil betalen, want helaas zijn Alexander Wang schoenen en laarzen heel mooi, hebben ze veel uitstraling en zijn Alexander Wang schoenen en laarzen kwalitatief uitstekend, maar goedkoop zijn ze niet. Kijk bij de  onderstaande aanbiedingen van Alexander Wang schoenen waar je deze prachtige schoenen en laarzen voor dames en heren zo voordelig als mogelijk kunt kopen.

Hier koop je Alexander Wang schoenen

Informatie Alexander Wang schoenen

Alexander Wang is een Amerikaanse mode-ontwerper van Taiwanese afkomst. Al op 24 jarige leeftijd begon deze talentvolle mode-designer zijn eigen label. In eerste instantie bracht hij gebreide kleding uit waarmee hij de CFDA / Vogue Fashion Fund 2008 won (en de bijbehorende investeringspremie van 20.000 dollar). Nog hetzelfde jaar bracht Alexander Wang zijn eerste handtassen op de markt.

Wang is zeer productief en ambitieus. In 2009 werd het label Women’s T by Alexander Wang opgericht en in 2010 Men’s T by Alexander Wang. Hij won de CFDA’s Swarovski Womenswear Designer van het Jaar Award 2009 en de Swiss Textiles Award 2009, en zijn collecties waren te koop in meer dan 700 winkels waaronder luxe warenhuizen als Barneys New York, Neiman Marcus en Bergdorf Goodman. Alexander Wang mag dan designer kleding maken, zijn creaties maakte vooral naam als urban mode.

In 2011 opende Alexander Wang in Soho (New York) zijn eerste flagship store en eind 2014 bracht hij zijn eerste collectie bij H&M uit. Een jaar later stond hij in de Times 100 lijst van meest invloedrijke mensen van 2015.

Bij al dit geweld nemen de Alexander Wang schoenen en laarzen een bescheiden plaats in bij de collectie van deze internationale topdesigner. Maar natuurlijk voldoen Alexander Wang schoenen en laarzen helemaal aan de extreem hoge eisen die deze Amerikaanse topdesigner aan de kwaliteit en het design van zijn mode stelt. Alexander Wang laarzen en schoenen zijn dan ook van de allerhoogste kwaliteit en zien er bijzonder mooi uit.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Alexander Wang schoenen waar je deze prachtige schoenen en laarzen in Nederland en België kunt kopen en wat deze schoenen en laarzen hier kosten.

Onderwerpen:
Alexander Wang schoenen, laarzen, mode, fashion, designer.