Altra Cosa schoenen zijn Italiaanse schoenen die speciaal voor de Nederlandse markt worden ontwikkeld en gemaakt.

Diverse kleinere Italiaanse schoenfabrikanten dragen zorg voor het maken van de Altra Cosa schoenen. Ieder van deze fabrikanten heeft zijn eigen specialiteit. Samen maken ze schoen en laarzen van topkwaliteit.

Deze schoenen zijn ontworpen voor de Nederlandse markt en hebben dus een ideale pasvorm voor Nederlandse damesvoeten. Qua design komt echter de Italiaanse oorsprong overduidelijk naar voren. Altra Cosa schoenen zijn elegant, stijlvol en vrouwelijk.

Opmerking: We hebben momenteel geen aanbevolen verkooppunten voor Altra Cosa schoenen. Kijk hier voor een alternatief.

Voor de zomer heeft Altra Cosa heerlijke zomerschoenen voor dames zoals sandalen, damesklompjes en zomerse pumps. Voor de winter bestaat de collectie vooral uit laarzen en laarsjes in alle vormen. Van stijlvolle enkellaarzen met hoge hakken tot heerlijk hoge laarzen die je beschermen tegen de winterse kou.

Altra Cosa is opgericht door Tini de Munnik van De Munnik Schoenen die de schoenen al in ItaliĆ« liet maken. In 2015 kwam het merk helemaal in Italiaanse handen toen Calzaturificio Criss Artigianato Italiano srl (bekend als fabrikant van Majora schoenen) Altra Cosa overnam. Calzaturificio Criss Artigianato was daarvoor ook al fabrikant van de meeste Altra Cosa schoenen in opdracht van De Munnik.