Amazonas Sandals is het eerste schoenmerk ter wereld dat biologisch afbreekbare slippers maakt die gemaakt zijn van gerecycled rubber. Vandaar ook de naam, Amazonas slippers sparen het milieu (en het tropisch regewoud rond de Amazone rivier).

Met Amazonas slippers kun je dus een statement maken. Maar de teenslippers van Amazonas Sandals zijn ook mooie hippe slippers om te zien. En een genot om te dragen!

Waar kun je Amazonas slippers kopen?

De biologisch afbreekbare Amazonas slippers zijn er voor vrouwen, mannen en kinderen. Helaas zijn ze nog maar bij een beperkt aantal winkels in Nederland en BelgiĆ« te koop. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Amazonas slippers waar je deze biologisch afbreekbare teenslippers in ons land kunt kopen.

Informatie Amazonas slippers

Zoals zo veel goede teenslippers (Havaianas, Ipanema, Reef, Rider) komen de Amazonas slippers uit het land van de Amazone, namelijk Braziliƫ. Het zijn ecologische slippers die zo natuurvriendelijk als mogelijk worden gemaakt. Van gebruikt rubber, en van natuurlijke materialen die door dezelfde natuur afbreekbaar zijn. Het zij duurzame schoenen die ook qua kleur en prints bij de natuurlijke omgeving van het Amazonegebied aansluiten.

Met andere woorden, Amazonas biedt je mooie hippe slippers aan die de natuur niet aantasten. Draag je steentje bij aan het behoud van de natuur en de leefomgeving van ons allen en draag Amazonas slippers. Om de prijs hoef je het niet te laten want de prijs/kwaliteit verhouding van Amazonas slippers is heel goed. En de slippers zien er mooi en hip uit en zijn comfortabel om te dragen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor Amazonas slippers met korting.

Zie ook: Meer tips slippers

Onderwerpen:
Amazonas slippers, hippe slippers, hippe teenslippers.