De Amsterdam Shoe Company (ook wel ASC genoemd) is een jong Nederlands merk schoenen. ASC schoenen zijn er in vele modellen. De Amsterdam Shoe Company richt zich volledig op mannen.

Voor heren zijn er vele ASC schoenen te koop. Veel sneakers, maar ook casual en zakelijke veterschoenen en instappers.

De ASC schoenen van de Amsterdam Shoe Company heb je in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, maar het zijn altijd smaakvol vormgegeven schoenen met veel uitstraling en een mooie afwerking. Unieke herenschoenen vaak om te zien.

Jammer genoeg is de Amsterdam Shoe Company niet meer actief en zijn er dus geen winkels meer die deze schoenen verkopen. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen in jouw maat bij de beste online schoenenwinkels in Nederland.

Informatie Amsterdam Shoe Company

De Amsterdam Shoe Company is in 2009 opgericht door de Amsterdammer Valentijn Merkens met als doel het produceren van mooie casual herenschoenen voor de Europese markt. Klassieke tijdloze schoenen voor mannen tussen de 20 en 45 jaar oud. Mannen die affiniteit hebben met kunst, cultuur en mode en die van het leven kunnen genieten.

Ben je op zoek naar stijlvolle herenschoenen met een mooie casual uitstraling kijk dan vooral eens hier boven naar de aanbiedingen van de ASC schoenen van de Amsterdam Shoe Company.