Angry Birds, wie kent die maffe vogeltjes nou niet. Beroemd door de vele computer- en smartphone-spelletjes die met hen in de hoofdrol gemaakt zijn, maar ook door de vele leuke Angry Birds artikelen die er te koop zijn. En binnenkort door de Angry Birds speelfilm.

Niet alleen veel volwassenen zijn verslaafd aan de Angry Birds spelletjes, ook veel kinderen worden aangesproken door de cartoon-vogeltjes. Voor hen zijn er dan ook veel leuke Angry Birds artikelen te koop, waaronder ook mooie en grappige Angry Birds schoenen en laarzen.
Kleine fans van de vogeltjes zijn dol op Angry Birds schoenen en laarzen. Ze zijn er in verschillende modellen zoals Angry Birds regenlaarzen en stoere Angry Birds sneakers.

Angry Birds schoenen voor kinderen kopen

Over Angry Birds

De Angry Birds zijn bedacht door de gameontwikkelaar Jaakko Iisalo voor het Finse gamebedrijf Rovio Entertainment. Je speelt met een groepje boze vogels die hun eieren proberen terug te krijgen die zijn gestolen door een stel groene (!) varkens. De Angry Birds bevechten de varkens niet met hun snavel maar via een katapult waarmee ze zichzelf kunnen afschieten. In het begin van het spel heb je alleen de bekende rode vogel, maar naarmate je meer levels speelt komen er meer Angry Birds vrij met ieder hun eigen talenten en mogelijkheden.

Het eerste Angry Birds spel kwam in 2009 beschikbaar voor de iPhone. Inmiddels zijn er vele series games beschikbaar voor alle soorten smartphones, gameconsoles en computers.

En er zijn nu ook leuke Angry Birds schoenen en laarzen voor kinderen te koop. Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor meer informatie en de prijzen van deze Angry Birds schoenen en laarzen.

Zie ook: Goedkope kinderschoenen