Art schoenen worden gemaakt door een schoenenmerk met de naam The Art Company. Zo’n naam schept verwachtingen, maar Art maakt deze verwachtingen wel waar.

Art schoenen en Art laarzen zien er namelijk vaak uit als echte kunstwerkjes. Met een uniek origineel design en verrassende details. Art schoenen zijn ook heel speelse schoenen.

Hier koop je online goedkoop Art schoenen

Hieronder vind je goedkoop de schoenen en laarzen van de Art Company bij de beste schoenenwinkels van Nederland die Art schoenen en Art laarzen verkopen.
Als schoenenfabrikant bestaat The Art Company sinds 1995 maar daar ging al een ervaring van 20 jaar als schoenreparatiebedrijf aan vooraf. Het aanbod aan Art schoenen is in de jaren daarna steeds verder uitgebreid. Art schoenen zijn er als damesschoenen en als herenschoenen, en in tal van modellen zoals pumps, sandalen, sneakers, ballerina’s, veterschoenen, wandelschoenen en laarzen.

Alle schoenen van het Spaanse schoenenmerk stralen een bepaalde vrolijkheid uit die kenmerkend is voor Art schoenen. Het heeft van The Art Company een groot schoenenmerk gemaakt. Art schoenen en laarzen zijn te koop in alle werelddelen.

Art schoenen

Officiƫle naam: The Art Company
Land: Spanje
Bestaat sinds: 1995

Belangrijke soorten Art schoenen: Alle soorten damesschoenen en herenschoenen