Ash schoenen zijn eigenzinnige schoenen. Ze hebben vaak een vintage uitstraling. Sommige Ash schoenen en laarzen zien er zelfs al min of meer gedragen uit als ze uit de doos komen.

Dat maakt deze stoere trendy schoenen er alleen maar mooier op. Ash schoenen en laarzen zijn schoenen en laarzen met persoonlijkheid.

Bijzonder goede zolen

Maar er is meer dat Ash schoenen van ander schoeisel onderscheidt, en dat is de bijzonder goede zool die je op alle Ash schoenen aantreft. Dit is de goede en comfortabele zool van een sportschoen. Zelfs de meest luxe design schoenen van Ash beschikken over zo’n sportieve kwaliteitszool die er voor zorgt dat Ash schoenen zo heerlijk lopen.

>>> TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van Ash schoenen en laarzen bij de belangrijkste winkels.

Betaalbaar, mooi en comfortabel

Klasse, elegantie, stijl, sportiviteit en draagcomfort, Ash weet het allemaal te combineren in schoenen en laarzen met een prachtig design. En Ash schoenen zijn ook heel betaalbaar, niet voor niets is het merk zo populair.

Veel damesschoenen, maar ook Ash herenschoenen

Ash maakt voornamelijk damesschoenen en dameslaarzen. Voor heren en meisjes zijn er ook Ash schoenen, maar dat aanbod is aanmerkelijk kleiner. Voor heren bestaat de collectie vooral uit hippe Ash sneakers.

Dames hebben bij Ash echter zat te kiezen. Van prachtige pumps, elegante sandalen en hippe enkellaarzen tot sportieve sneakers en robuuste clogs. Kijk vooral eens naar de mooie hoge Ash sneakers. Deze zijn momenteel zeer populair.

Bij de eerder genoemde aanbiedingen vind je alle modellen en prijzen.

Geschiedenis van Ash

Het schoenenmerk Ash Footwear is in 2000 opgericht door de Italiaan Leonello Calvani en de Fransman Patrick Ithier. Op dat moment waren dat al grote namen in de schoenenwereld. Hun gebundelde krachten brachten een nieuw toonaangevend schoenmerk voort. Schoenen van Italiaanse kwaliteit met Franse allure. Prachtige topschoenen tegen betaalbare prijzen.