Maak kennis met Altantic Stars sneakers. Dit zijn echte retro sneakers uit Italië, sportieve schoenen geïnspireerd op de jaren 80. Maar technisch gezien wel helemaal van deze tijd Met bijvoorbeeld een Vibran zool en verwisselbare inlegzolen.

Hier koop je voordelig Atlantic Stars sneakers

Retro look en veel kleur

Atlantic Stars schoenen worden in Italië ontworpen en gemaakt. De designers Cristiano Martelli en Gian Luca Zucchelli zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van deze sneakers die opvallen door hun retro uitstraling met heel veel kleur. Hardloopschoenen uit de jaren 80 stonden model voor het uiterlijk van deze retro sneakers.

Hoge kwaliteit

Wat op het eerste gezicht minder opvalt is de bijzonder hoge kwaliteit van Atlantic Stars sneakers. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals runderleer, nylon en suede, en iedere sneaker wordt met veel zorg gemaakt. Dat gebeurt volledig met de hand. Ook het draagcomfort van deze sneakers is bijzonder hoog. Ze beschikken over uitneembare leren zolen.

Kenmerkend voor Atlantic Stars schoenen zijn de (Atlantische) sterren aan de zijkant van de sneakers. In sommige gevallen zijn deze sterren fluoriserend en lichten ze op in het donker. Zo vallen zelfs in de duisternis je Atlantic Stars sneakers nog op.

Deze schoenen zijn er zowel voor dames als heren.

Zoek je unieke retro sneakers, van zeer hoge kwaliteit en met een geweldig draagcomfort. Kijk dan vooral bij bovenstaande aanbiedingen van Atlantic Stars sneakers.

Zie ook: Sneakers tips en aanbiedingen

Foto’s: Atlantic Stars

Onderwerpen:
Atlantic Stars schoenen kwaliteit, retro sneakers, Atlantic Stars sneakers.