Babybotte is een Franse fabrikant van babyschoenen, peuterschoenen, kleuterschoenen en kinderschoenen. Ze begonnen als fabrikant van babyschoenen (vandaar de naam) maar maken inmiddels kinderschoenen voor kinderen van alle leeftijden.

Babybotte schoenen in Nederland

Bij de Nederlandse schoenenwinkels en babyszaken komen we deze mooie Babybotte schoenen helaas maar weinig tegen. Gelukkig zijn de schoenen wel heel goed online in Nederland en België verkrijgbaar.

Hieronder vind je de beste online aanbieders, met een mooi assortiment Babybotte schoenen tegen lage prijzen.

Informatie Babybotte

Babybotte is een een fabrikant van kinderschoenen die heel veel aan de ontwikkeling van babyschoenen heeft gedaan. Toen men in 1949 begon met het maken van babyschoenen droegen de babies nog schoenen die weinig verschilden van schoenen voor volwassenen, afgezien van de maat natuurlijk. Babybotte begon echter met het ontwikkelen en produceren van babyschoenen die speciaal voor de baby ontwikkeld werden.

Sindsdien is Babybotte altijd goede babyschoenen blijven produceren, en niet alleen babyschoenen, maar ook schoenen voor peuter, kleuters en oudere kinderen. Iedere Babybotte schoen is voor het kind van de betreffende leeftijd geperfectioneerd.  Babybotte hebben dan ook een zeer goede reputatie, als fabrikant van kinderschoenen die heel gezond zijn voor kinderen om te dragen.

Babybotte babyschoenen en kinderschoenen

Het aanbod aan Babybotte schoenen begint bij babyschoentjes maat 16 en loopt op tot kinderschoenen maat 36 (en incidenteel groter). Het aanbod aan kinderschoenen is heel divers, met klittenbandschoenen, veterschoenen, sandalen, laarsjes en vele andere soorten schoenen voor kinderen.

Bij de aanbevolen winkels hierboven kun je zien van Babybotte allemaal te bieden heeft en wat deze babyschoenen en kinderschoenen kosten.

Zie ook: Meer aanbevolen merken babyschoenen
Foto’s: Babybotte


Onderwerpen
Babybotte kinderschoenen, babybotte babyschoenen, meisjes, jongens, babybotte schoenen baby.