Barleycorn is een Italiaans merk schoenen dat in Nederland vooral bekend staat om hun modieuze herensneakers en andere casual herenschoenen. De collectie Barleycorn schoenen omvat echter veel meer modellen.

Zo maakt Barleycorn bijvoorbeeld ook nettte herenschoenen, wandelschoenen, desert boots en andere herenschoenen.

Airbags in je schoenen

Kenmerkend voor veel Barleycorn schoenen zijn een luchtkussentjes (airbags) in de beide zolen. Deze kussentjes zorgen er mede voor dat deze Barleycorn Air schoenen bijzonder comfortabel lopen.

Voordelig online Barleycorn schoenen kopen

Goedkoop zijn Barleycorn schoenen niet, maar bij aanschaf krijgt er wel veel kwaliteit voor je geld terug. Het zijn mooie modieuze schoenen van uitstekende kwaliteit die met veel zorg gemaakt worden. En gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen van Barleycorn schoenen.

Informatie Barleycorn schoenen

Fabrikant van de Barleycorn schoenen is Fornari SPA, de op één na grootste schoenenfabrikant van Italië. Barleycorn is één van hun kwaliteitsmerken, een vlaggenschip waarvan de kwaliteit zorgvuldig in de gaten wordt gehouden. Het label Barleycorn wordt sinds 1991 gevoerd. De schoenen zijn tijdloos vormgegeven en zitten vaak tussen sportief en klassiek in. Maar comfortabel, dat zijn Barnlycorn schoenen altijd!