Hoewel Begetti schoenen het label Begetti Italy dragen worden Begetti schoenen in Nederland ontworpen en ontwikkeld. Bij het ontwerp van de schoenen wordt dus veel rekening gehouden met de Nederlandse maten, eisen en wensen.

Begetti is gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. In de collectie Begetti schoenen vind je vooral veel lage dameslaarsjes.

Begetti Italy maakt mooie maar heel betaalbare damesschoenen en dameslaarzen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Begetti schoenen voor de aantrekkelijke prijzen die dit merk hanteert. Alle Begetti schoenen en laarzen worden in Nederland ontworpen en ontwikkeld, hun pasvorm sluit dus uitstekend aan bij de voeten van Nederlandse vrouwen. De productie vindt echter, zoals bij zo veel Nederlandse schoenmerken, plaats in Italië en Portugal. De twee “schoenenlanden” van Europa.

We hebben momenteel helaas geen adressen waar je Begetti schoenen in Nederland kunt kopen. Kijk bij de beste damesschoenen voor goede alternatieven.

De stijl van Begetti schoenen en laarzen is modern, maar wel met een klassiek tintje. Dit geeft Begetti schoenen een heel stijlvolle uitstraling. Ook de kwaliteit van Begetti laarzen en schoenen is goed. Deze worden gemaakt van mooie materialen als echt leer en suède.

Kijk bij de hierboven genoemde aanbiedingen van Begetti schoenen wat er bij de schoenenwinkels in Nederland en België allemaal te koop is aan mooie Begetti schoenen en laarzen voor dames.