BKR schoenen zijn hippe Spaanse schoenen. BKR is het zusterbedrijf van het bekendere schoenenlabel Bunker. Evenals de Bunkers zijn de BKR schoenen eigenzinnige schoenen qua uitstraling. De designs zijn origineel en soms verbazend.

Onder de naam BKR verkoopt Bunker alle soorten schoenen en laarzen voor heren en dames. De kwaliteit van BKR schoenen is even hoog als die van de beroemde Bunker schoenen en laarzen. Hier vind je aanbiedingen van BKR schoenen

BKR schoenen zien er vaak stoer uit. De designs zijn origineel. BKR schoenen zien er altijd net wat anders uit dan de schoenen en laarzen van andere merken. De pasvorm van BKR is bijzonder goed en de kwaliteit hoog. Het is echt een topmerk schoenen met een heel mooi assortiment.

Veel van deze BKR schoenen en laarzen hebben een heel goede mix van stoer, sportief en gekleed. Veel van de herenschoenen van dit merk kun je onder een net pak dragen maar ook onder een stoere jeans.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van BKR schoenen voor het aanbod van deze mooie schoenen en laarzen bij de winkels in Nederland en Belgiƫ.

Onderwerpen:
BKR schoenen online kopen in Nederland en Belgiƫ, Bunker schoenen.


Productselectie: Amazon