Niet alle damesbenen zijn hetzelfde. Dat kan heel vervelend zijn als je laarzen koopt. De ene vrouw heeft nu eenmaal een bredere laars nodig dan de andere.

Vrouwen die wat dikkere kuiten hebben, die hebben een brede schacht nodig bij de laarzen die ze kopen. Maar hoe kun je zien of de schacht van een laars die je online koopt breed genoeg is?

Aangeven van de wijdtemaat
Dan is de kuitmaat van belang bij het kopen van schoenen. De kuitmaat geeft aan wat de kuitwijdte van iedere maat is. Natuurlijk is dit niet altijd de oplossing (je zal vaak laarzen zien waarvan de kuitwijdte niet toereikend is), maar het voorkomt wel dat je laarzen na ontvangst weer moet retourneren en je kunt goed een selectie maken van de laarzen die voor jouw benen geschikt zijn.

Merken met brede laarzen
Wie brede laarzen zoekt doet er verstandig aan bij de collectie van Jilsen te kijken. Dit is een merk laarzen voor dames dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in dameslaarzen in breedtematen met een brede schacht

Ook JJ Footwear maakt heel mooie en modieuze dameslaarzen van hoge kwaliteit. Deze zijn beschikbaar in kuitwijdtes van S t/m 6XW. Hier kun je dus terecht voor alle kuiten. Voor zowel brede als smalle kuiten, voor zowel smalle laarzen als brede laarzen.

Begin je zoektocht naar brede laarzen bij deze twee merken, en de kans dat je meteen slaagt is bijzonder groot.

Maar natuurlijk zijn er meer fabrikanten die goede laarzen maken voor vrouwen met bredere kuiten; Kijk maar bij onderstaande artikelen:

Onderwerpen:
Laarzen brede kuiten, brede laarzen, laarzen dikke kuiten, breedtematen laarzen dames.