Bristol is een bekende winkelketen waar je goedkoop goede schoenen en vrijetijdskleding kunt kopen. Wil je weten wat Bristol momenteel voor acties heeft lopen? Kijk dan hier naar de Bristol folder online.

Deze Bristol folder is te vinden bij de Online Folders Schoenenwinkels. Je vindt daar ook de meest actuele folders van andere schoenenwinkels zoals Ziengs, Schuurman, Scapino, Van Haren enz.

Informatie Bristol

Iedereen heeft wel een Bristol in de buurt. Er zijn immers zo’n 130 Bristol filialen in Nederland te vinden. Maar het is niet echt nodig om deze winkels te bezoeken als je je oog hebt laten vallen op schoenen of kleding bij Bristol. Bristol beschikt namelijk ook over een grote webshop, waar je het complete Bristol assortiment tegen een lage prijs kunt kopen.

Bristol verkoopt schoenen, kleding. sportartikelen en accessoires voor dames, heren, tieners en kinderen.

Het laten bezorgen en zelf ophalen in een Bristol filiaal is altijd gratis. Bij thuisbezorging vervallen de verzendkosten bij bestellingen vanaf 24,99 euro. Je kunt de online aankoop binnen 14 dagen na ontvangst altijd gratis en zonder specifieke reden retourneren in één van de winkels. Je krijgt eventuele verzendkosten dan ook terug als je de volledige bestelling retourneert.

Kijk in de online Bristol folder hierboven voor alle mooie aanbiedingen van deze voordelige winkel in schoenen en mode.


Onderwerpen:
Bristol schoenen, online folder Bristol, reclame Bristol online lezen.