Bij Casadei schoenen denken de meeste mensen meteen aan de hoge hakken (naaldhaken, stiletto’s, high heels) van dit Italiaanse schoenmerk. Maar er zijn veel meer Casadei schoenen. Bijvoorbeeld ballerina’s, sneakers, slippers en laarsjes.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Casadei schoenen wat er in Nederland online aan schoenen van dit luxe schoenmerk dit koop is.

Informatie Casadei schoenen

Het Italiaanse schoenenmerk is opgericht door Cesare Casadei die aanvankelijk sandalen voor toeristen maakte en verkocht. Deze sandalen waren zo’n succes dat hij ze zelfs ging exporteren. In de loop der tijd veranderde zijn Casadei schoenen ook steeds meer. Het begon met unisex sandalen, daarna werden het casual schoenen en uiteindelijk maakte Casadei vooral modieuze damesschoenen. Ware kunstwerkjes met vaak torenhoge hakken.

Veel van zijn inspiratie haalt Cesare Casadei uit het buitenland. Zo verwerkte hij na reizen in Afrika ebbenhout en kokos in zijn schoenen, en deed hij in Japan de inspiratie op voor zijn geisha plateaus met bloemen.

Casadei damesschoenen

De meeste Casadei schoenen zijn damesschoenen en dameslaarsjes. Het zijn originele stijlvolle schoenen die ook in Hollywood bekend zijn en niet zelden door sterren op de rode loper gedragen worden. Deze schoenen zijn meestal heel elegant en vrouwelijk.

Casadei herenschoenen

Daarom zou je het niet verwachten, maar Casadei maakt ook herenschoenen. Hoge sneakers met veel details zoals riempjes en ritsen. Deze Casadei schoenen zijn zeldzaam en dus moeilijk verkrijgbaar.

Onderwerpen:
Casadei schoenen, sandalen dames, Casadei pumps, dameschoenen, Casadei sandalen.


Productselectie: Amazon