Clae schoenen zijn modieuze sneakers voor heren en dames. Het zijn originele en unieke vrijetijdsschoenen voor moderne mannen en vrouwen. Clae is een schoenmerk dat buiten de gebaande paden durft te treden.

Clae schoenen zijn ook sneakers van hoge kwaliteit. Comfortabele herensneakers en damessneakers gemaakt van hoogwaardige leersoorten en andere bijzonder goede materialen. Clae schoenen zijn sneakers waar je lang plezier van hebt en die lang mooi blijven.

Ben je op zoek naar mooie modieuze sneakers? Kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van Clae schoenen voor het aanbod van Clae sneakers in Nederland en België. In dit overzicht vind je veel mooie betaalbare Clae sneakers voor dames en heren.

Informatie Clae schoenen

Clae is in 2001 opgericht door Sung Choi in Los Angeles (USA) met als doel het ontwerpen en produceren van herenschoenen voor modieuze mannen die de vaak zo saaie herenschoenen zat zijn. En daar is Clae bijzonder goed in geslaagd. Bovendien bestaan zijn de originele series Clae schoenen geen limited edition die je nooit op straat ziet maar comfortabele betaalbare sneakers die je de hele dag wil en kan dragen.

Later ging Clae ook damessneakers uitbrengen. Inmiddels is er ook een mooi en groot aanbod aan Clae sneakers voor dames. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen. Daar vind je alle sneakers van dit modieuze Amerikaanse sneakermerk.

Alle Clae sneakers zijn gemaakt van echt leer van hoge kwaliteit. Dat kan volnerf leder zijn dat niet is geschuurd waardoor de sterkte en het ademende vermogen optimaal gehandhaafd blijven. Maar geschuurd kom je ook bij veel Clae schoenen tegen. Schuren levert gladder leer op dat een meer uniforme look geeft. Dit geschuurde leer krijgt ook een behandeling die er voor zorgt dat de schoenen langer hun oorspronkelijke kleur houden.

Andere materialen die je bij Clae schoenen tegenkomt zijn gewaxt leer, pull up leder (leer behandeld met olie om glad en vochtbestendig leder te verkrijgen), embossed leder (leer waarop met druk een patroon is aangebracht), nubuck, suede, canvas, wol, nylon, denim en ripstop (een lichtgeweven stof van katoen en nylon dat erg sterk is).

Kijk voor alle Clae sneakers, voor dames en voor heren, bij de bovenstaande aanbiedingen van dit merk in Nederland en Belgie.
Onderwerpen: 
Clae schoenen, heren, dames, Clae sneakers, herensneakers, modieuze damessneakers.