Colors of California is een merk damesschoenen en meisjesschoenen met een breed maar eigenzinnig assortiment. Ze hebben naam gemaakt met heel verschillende soorten schoenen. Zo staan ze bekend om hun vrolijke luchtige zomerschoenen maar ook om hun rubberen regenlaarzen.

Colors of California haalt zijn inspiratie vooral uit schoenen uit gebieden als India, het Midden Oosten en Zuid-Amerika.

Wat dat betreft heeft Colors of California een merkwaardige naam. De inspiratie komt uit exotische landen en het merk schoenen stamt uit Italiƫ. Er is dus weinig Californisch aan Colors of California schoenen en laarzen, ook de kleuren niet, maar daarover later meer.

Stijl Colors of California schoenen laarzen

Als kenmerk van Colors of California kun je de vrolijke stijl, vrolijke patronen en vrolijke kleuren van veel van hun schoenen noemen. Soms is het design pure flower power. Maar met name de dameslaarzen van Colors of California zijn vaak helemaal niet zo kleurig. In deze collectie vind je juist veel zwarte modellen.

De Colors of California schoenen en Colors of California laarzen zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Rubber, textiel, leer en schuimplastic zijn materialen die allemaal veelvuldig terugkomen bij de schoenen en laarzen van Colors of California. Veel van de schoenen en laarzen bevatten opvallende details want modieus en trendy, dat zijn deze damesschoenen en meisjesschoenen zeker.

Kijk in het eerder genoemde overzicht met aanbiedingen om een idee te krijgen van het brede assortiment aan Colors of California schoenen en laarzen.

Foto’s: Colors of California
Productselectie: Sarenza