De Converse All Star Tie Dye collectie bestaat uit hoge en lage Converse sneakers die zijn uitgevoerd in verschillende tie dye wassingen.

Tie dye is een manier om textiel te verven. De hippies en diverse andere subculturen hebben de tie dye verftechniek beroemd gemaakt.

Bij tie dye wordt er door middel van knopen en binden een patroon van textiel gemaakt. Door de textiel te bundelen en in verschillende kleuren verf te dopen ontstaat er een spiraalpatroon. Dit patroon is bij geen twee kledingstukken (of zoals in dit geval bij twee schoenen) gelijk. De vraag naar unieke schoenen is momenteel hoog dus het is niet verwonderlijk dat tie dye schoenen nu populair zijn.

Converse geeft niet alleen de stof van zijn tie dye schoenen een tie dye behandeling maar ook de zolen van de sneakers.

Het gevlekte kleurige patroon van tie dye sneakers doet aan de hippie-tijd denken. De Converse schoenen stralen kleur, vrolijkheid en onafhankelijkheid uit. En de tie dye patronen staan heel mooi op casual sneakers. Volgens Converse zijn het dan ook sneakers to dye for!

Kijk voor voordelige Converse tie dye schoenen bij de aanbiedingen van Converse schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Onderwerpen:
Converse sneakers, tie dye schoenen, prints, kleuren.