Crime is een nieuw Italiaans merk schoenen dat sterk in opmars is. Ze zijn gespecialiseerd in hippe sneakers, en hebben vooral veel damessneakers in hun collectie. Deze Crime schoenen zijn hippe sneakers van zacht leer, met studs en kristalstenen versieringen. Crime sneakers behoren tot de meest populaire damessneakers van dit moment.

Crime schoenen worden uitsluitend van hoogwaardige materialen gemaakt, en staan bekend om hun geweldige pasvorm. Daar komt dan nog het unieke uiterlijk van de schoenen bij. Crime schoenen zijn echte sneakers, maar bovenal echte damessneakers. Stoer maar vrouwelijk!

Aanbiedingen van Crime sneakers bij de beste winkels

Dames sneakers van hoge kwaliteit

Crime is een merk schoenen dat in is bedacht door de Italiaanse zusjes Kistermann toen ze in Londen studeren. Ze lieten zich daar door de rock muziek inspireren. Crime sneakers zijn dan ook bedacht als rock chick sneakers.

De kwaliteit van de Crime damessneakers is voortreffelijk, met sneakers die gemaakt zijn van zacht leer en zijn opgesierd met onder andere studs. De stijl in vintage met een gebruikte look. Het draagcomfort van deze damessneakers is voortreffelijk. Een soort ‘inside heel’ maakt deze sneakers uniek.

Naast schoenen maakt Crime ook tassen, koffers en andere leren accessoires in dezelfde stoer vrouwelijk stijl.

Foto: Crime sneakers

Onderwerpen:
Crime sneakers dames, damessneakers, Crime schoenen, dames sneakers.