Develab schoenen zijn stoere en hippe kinderschoenen. Het Nederlandse schoenmerk Develab maakt jongensschoenen en meisjesschoenen van hoge kwaliteit die er geweldig uitzien. Develab kinderschoenen worden dan ook heel graag gedragen door jongens en meisjes.

En ook hun ouders zijn blij met Develab schoenen want Devalab kinderschoenen zijn gezonde schoenen die lang meegaan.

Hier koop je Develab schoenen goedkoop

En er is veel keuze uit prachtige Develab kinderschoenen die vaak voor aantrekkelijke prijzen bij de Nederlandse schoenenwinkels te koop zijn.

Kijk bij de aanbiedingen van Develab schoenen bij onderstaande online schoenen waar je deze mooie jongensschoenen en meisjesschoenen op dit moment goedkoop kunt kopen.

Dit zijn de schoenenwinkels met het beste aanbod aan Develab kinderschoenen tegen de laagste prijzen.

 

Informatie Develab schoenen

Develab is een label van de Nederlandse schoenfabrikant Klerxs Schoenen. Dit bedrijf brengt ook de eveneens populaire Red Rag schoenen op de markt.

Develab schoenen zijn er voor meisjes en jongens in de schoenmaten van 20 naar 40. Doordat Develab schoenen in de eerste plaats voor Nederlandse jongens en meisjes gemaakt worden passen de schoenen en laarzen van dit merk heel goed om de schoenen van Nederlandse kinderen.

Trendzettend en origineel

Develab is een merk dat niet domweg trends volgt maar ze ook zelf maakt. Dat doen ze met originele schoenen met coole designs. En met sportieve en stoere emblemen, stiksels en prints. Of met een metallic finishing. Vaak met een vintage uitstraling en ook de rubberen zool is kenmerkend voor Develab schoenen.

Kwaliteit Develab schoenen

Bij Develab kinderschoenen gaat dit eigenzinnige stoere uiterlijk samen met een hoge kwaliteit. Een kwaliteit die nodig is bij goede kinderschoenen, want kinderen willen buiten spelen en ravotten. En Develab schoenen kunnen dat hebben!

Develab schoenen worden in Nederland ontworpen en in Italië en Portugal gefabriceerd. De fabricage van Develab schoenen gebeurt op een ambachtelijke manier door de deskundige schoenmakers waar Italië en Portugal zo bekend om staan. Soepel leer en suède worden gecombineerd met trendy materialen . Een stevige hiel en een goede leest zorgen voor een gezonde verantwoorde schoen. Kwaliteit en een cool design, zo herken je Develab schoenen!

 

De naam van Develab schoenen

De naam Develab is een samentrekking van de woorden development en laboratory. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor Develab. Ze komen ook tot uitdrukking in het logo dat bestaat uit een pijl (die de vooruitgang aangeeft) die is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape (kennis en ervaring).

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle mooie Develab schoenen tegen de laagste prijs bij de belangrijkste schoenenwinkels die deze goede en gezonde kinderschoenen online verkopen.

Zie ook: aanbiedingen kinderschoenen

 

Onderwerp:
Informatie over Develab kinderschoenen en aanbiedingen van Develab schoenen voor meisjes en jongens bij de beste winkels die Develab jongensschoenen en Develab meisjesschoenen goedkoop online verkopen.

Foto: Klerx Schoenen (fabrikant Develab schoenen)