Dean en Dan Caten is een ééneiige Canadese tweeling die de wereld verrijkt met het modemerk Dsquared2 (ook wel Dsquared genoemd). Dit vernieuwende modemerk heeft ook heel veel, vaak origineel vormgegeven, Dsquared2 schoenen in de collectie.

Dsquared2 schoenen zijn unieke schoenen. Het zijn echte fashion-items. Ze zijn er voor vrouwen, mannen en kinderen met gevoel voor mode.

Goedkoop zijn de designer-schoenen niet. Zelfs voor een paar Dsquared2  kinderschoenen betaal je al tegen de 200 euro, en de prijzen voor Dsquared2 herenschoenen en damesschoenen gaan daar ver overheen.

Dsquared2 schoenen met korting kopen

Gelukkig zijn er regelmatig buitenkansjes. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Dsquared2 schoenen bij onderstaande aanbevolen winkels wat de online schoenenwinkels van Nederland aan Dsquared2 schoenen te bieden hebben.

Alles van Dsquared2
Hieronder vind je nog veel meer aanbiedingen van Dsquared artikelen in Nederland, zoals parfums, kleding, zonnebrillen, tassen, badhanddoeken en veel meer.

Dean en Dan Caten

De Dsquared2 oprichters Dean en Dan Caten werden in 1964 in Toronto geboren als Dean en Dan Catenacci. De tweeling waren de jongste van twee kinderen. Zoals hun echte achternaam al doet vermoeden kwam hun vader uit Italië. De broers verengelste hun naam echter van Catenacci naar Caten.

De Cater-broers volgden een designeropleiding in NewYork en lanceerde al op 22 jarige leeftijd hun eerste collectie dameskleding onder de naam DEanDAN en twee jaar later brachten ze onder het label Tabi International vrijetijdskleding uit.

Voormalig designers van Gianni Versace en Diesel

Hun ambitie reikte verder, en de broers verhuisde naar Milaan (Italië) om daar als ontwerpers voor onder andere Gianni Versace en Diesel aan de slag te gaan. In 1994 kwamen ze vervolgens met hun eigen Dsquared2 herenkleding. Later volgde er ook dameskleding en damesschoenen, en sinds 2014 zelfs kinderkleding en kinderschoenen.

Veel bekende Dsquared2 fans

Voor diverse wereldsterren onwierpen de broers van Dsquared2 de kelding die ze bij optredens droegen. Onder andere Madonna, Christina Aguilera, Britney Spears, Fergie, Rihanna, Tokio Hotel en Laura Pausini traden in hun kleding op, en ook  Naomi Campbell , Robbie Williams, Eva Herzigova, Justin Timberlake, Ricky Martin, Nelly Furtado en Karolina Kurkova worden tot de Dsquared2 fans gerekend. Deze beroemdheden worden vaak in Dsquared mode gespot.

Dsquared2 schoenen

Op schoenengebied biedt Dsquared2 een brede collectie schoenen met sneakers, booties, pumps en laarzen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen waar je Dsquared2 schoenen en andere Dsquared mode tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Designer schoenen

Onderwerpen:
Dsquared mode online met korting kopen, Dsquared2 schoenen online goedkoop, Dsquared schoenen, goedkope Dsquared2 mode.