Dubarry of Ireland maakt kwalitatief zeer goede leren laarzen die er stoer en stijlvol uitzien.

Deze waterdichte leren Dubarry laarzen worden gemaakt van de mooiste en beste soorten leer die het water buiten houden maar het transpiratievocht wel netjes naar buiten afvoeren.

Dubarry of Ireland laarzen staan bekend om hun draagcomfort. Deze leren laarzen zitten werkelijk heerlijk. Bovendien houd je er in alle omstandigheden droge voeten in. Het zijn echte outdoor laarzen die je beschermen tegen kou en nattigheid.

Informatie Dubarry laarzen
Land: Ierland
Bestaat sinds:  1930
Maakt ook: Tassen

Belangrijke soorten Dubarry schoenen
Laarzen, zowel dameslaarzen als herenlaarzen

Geschiedenis van Dubarry of Ireland
Dubarry of Ireland begon in 1930 met de productie van handgestikte mocassins maar spoedig ging men over op totaal ander schoeisel, namelijk leren outdoor laarzen.

De leren Dubarry laarzen paste veel beter bij de omgeving waar de fabriek staat. Daar, in het westen van Ierland, was veel meer behoefte aan sterke leren laarzen die de drager beschermen tegen de zware natte omstandigheden in dat gebied.

Veel gemaakte spelfouten
Dubary, Duberry

Foto: Dubarry of Ireland


Onderwerpen:
Dubarry laarzen (officieel Dubarry of Ireland laarzen) zijn geweldig goede outdoor laarzen / regenlaarzen. Er zijn Dubarry laarzen voor zowel dames als heren. Het zijn in alle gevallen leren regenlaarzen / leren outdoorlaarzen. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van Dubarry laarzen en andere goede outdoor laarzen.