Elvio Zanon schoenen zijn prachtige modieuze damesschoenen. Elvio Zanon is één van de merken die bepaalt hoe de schoenmode er uit komt te zien. Seizoen na seizoen.

Elvio Zanon is een high fasion schoenmerk. Maar toch zijn de Elvio Zanon schoenen en laarzen goed betaalbaar. Prachtig schoeisel van topkwaliteit die voor iedereen toegankelijk is.
Elvio Zanon maakt vele soorten damesschoenen en dameslaarzen. Vooral de Elvio Zanon enkellaarsjes, ballerina’s en pumps zijn erg gewild. 

Maar de collectie van dit Italiaanse topmerk is groter. Kijk bij de aanbiedingen van Elvio Zanon schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland.

De familie Zanon is al generaties lang een bekende naam in de Italiaanse schoenenwereld. Het was daarom niet verantwoordelijk dat ook Elvio Zanon zijn eigen merk schoenen begon. Elvio Zanon groeide al snel uit tot een trendsettend schoenmerk. Met prachtige modieuze schoenen gemaakt van mooie zachte materialen.

De belangen van Elvio Zanon worden in Nederland behartigd door de importeur Gruppo Adanti. Dit concern streeft er naar de kwaliteit en stijlvolle klassen van handgemaakte Italiaanse schoenen bereikbaar te maken voor modebewuste vrouwen en mannen. Naast Elvio Zanon (EZ) worden ook de schoenmerken Mauro Teci, Giorgio 1958, Dyva, Evaluna en Walk in the Park in Nederland door Gruppo Adanti vertegenwoordigd.

Kijk voor al deze mooie Elvio Zanon schoenen en laarzen bij de bovengenoemde aanbiedingen.
Onderwerpen:
Elvio Zanon schoenen, Elvio Zanon pumps, damesschoenen, laarzen, Elvio Zanon boots dames.