Enrico R is een merk schoenen dat we in Nederland vooral kennen van de Enrico R ballerina’s. Maar dit merk maakt ook andere damesschoenen zoals pumps, hoge laarzen en dameslaarsjes.

Enrico R schoenen zijn helaas niet meer te koop. Bij bij de ballerina’s of damesschoenen voor de beste alternatieven.

Kijk voor de Enrico R ballerina’s en andere Enrico R damesschoenen en dameslaarzen tegen de laagste prijs bij de aanbiedingen van Enrico R schoenen bij de belangrijkste verkooppunten in Nederland en België.

Enrico R schoenen worden gekenmerkt door het gebruik van leer van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld door de “horsy”materialen. Koeienhuiden met het haar er nog aan. Uitgevoerd in vele kleuren en met veel verschillende prints. Zo dat er veel te kiezen valt.

De Enrico R ballerina’s zijn het meest bekend. Maar kijk ook eens naar de Enrico R laarzen. Bijvoorbeeld de Enrico R Roos, een extra hoge knielaars die oogt als een rijlaars. Enrico R maakt ook enkellaarsjes, pumps en andere damesschoenen. En ook bijpassende tassen en riemen zijn in de Enrico R collectie te vinden. Evenals portemonnees, telefoonhoesjes, zonnebrilhoesjes, make-up tasjes en zelfs sierkussens.