Esska schoenen zijn damesschoenen van hoge kwaliteit uit Londen. Het merk maakt comfortabele vrouwelijke schoenen voor zelfbewuste vrouwen die schoonheid waarderen.
Esska schoenen en laarzen worden gekenmerkt door strakke lijnen, gedurfde kleuren, dominante vormen en organische silhouetten. Esska biedt een brede collectie damesschoenen, van zomerse sandalen tot hoge laarzen voor de winter. 

Esska schoenen in Nederland kopen

Esska schoenen en Esska laarzen zijn heel beperkt in Nederland online te koop. Kijk hieronder voor het aanbod van Esska in Nederland.

Informatie Esska schoenen

Esska is een jong schoenenmerk, het bestaat pas sinds juni 2006. Met zijn stijlvolle ontwerpen is Esska in slechts enkele jaren wereldberoemd geworden. Zo worden de schoenen verkocht in meer dan 200 boetieks verspreid over de gehele wereld.

Voor het succes van Esska tekent Souraya Karami. Deze oprichtster van het merk werkte als architect, het vakgebied waarvoor ze ook een opleiding had genoten. Haar liefde lag echter bij de schoenen, en na enkele jaren van leren, bestuderen en ontwerpen kwam ze met haar schoenenmerk Esska. Het is nu nog nauwelijks voor te stellen dat het hoofdkantoor van dit schoenenmerk toen (een paar jaar geleden nog maar) de logeerkamer van het Londense flat was.
Dat Souraya Karami architect was is duidelijk terug te zien in de ontwerpen van haar Esska schoenen. Haar ontwerpen zijn ge├»nspireerd op de structuur van een stad. De patronen van straten en gebouwen zie je in Esska schoenen terug. Ook de gelaagdheid en de meetkundige precisie zijn direct terug te vinden in veel Esska schoenen.

Kijk voor alle Esska schoenen en Esska laarzen die in Nederland te koop zijn bij de bovenstaande aanbiedingen.

Onderwerpen:
Esska schoenen, Esska laarzen, Esska mode.