Evercreatures is een Brits merk laarzen dat helemaal gespecialiseerd is in kleurige en vrolijke regenlaarzen voor vrouwen.

Met Evercreatures laarzen kun je iedere regenbui aan. Bijvoorbeeld als je de kinderen naar school brengt, maar Evercreatures regenlaarzen zijn ook erg populair bij muziekfestivals.

Regenlaarzen dames met veel kleur

Dit omdat het op die openluchtfestivals nogal eens wil regen, maar ook door de kleurige, soms zelfs psychedelische kleuren en patronen van Evercreatures laarzen. Deze passen uitstekend bij een hip muziekfestival.

Verstelbare schachtwijdte en uitneembare inlegzool

De Evercreatures regenlaarzen hebben een verstelbare schachtwijdte dankzij een riempje aan de bovenkant van de laars zit. Daardoor zijn deze dameslaarzen geschikt voor alle kuitmaten, ook voor brede kuit-maten. Uniek bij regenlaarzen is de uitneembare inlegzool waardoor je bij Evercreatures regenlaarzen ook je eigen zolen kunt gebruiken.

Materialen van hoge kwaliteit

De binnenvoering van Evercreatures laarzen is van katoen, iets dat we bij veel andere regenlaarzen ook missen. En ook met de buitenkant van deze laarzen is het dik in orde. Deze zijn bij Evercreatures gemaakt van EVA, een kunststof die goed tegen UV-straling kan en daardoor niet snel zal verkleuren. Ook onstaan er bij Evercreatures laarzen niet snel scheurtjes door uitdroging.

Evercreatures regenlaarzen goedkoop online kopen

Evercreatures regenlaarzen hebben dus vele goede eigenschappen en zijn duidelijk laarzen van hoge kwaliteit. Toch zijn ze goed te betalen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Evercreatures laarzen bij de Nederlandse schoenenwinkels.


Foto’s: Evercreatures regenlaarzen

Onderwerpen:
Hippe regenlaarzen vrouwen, Evercreatures laarzen, Evercreatures regenlaarzen dames, vrolijke regenlaarzen.

Productselectie: Amazon