Fiamme is een merk schoenen uit België dat zich helemaal op sneakers voor dames richt. Fiamme schoenen zijn eenvoudige maar modieuze sneakers voor dames die met de hand worden gemaakt. Op zich zijn Fiamme sneakers vaak eenvoudige sneakers om te zien, damessneakers zonder al te veel poespas, maar de kwaliteit van Fiamme sneakers is hoog en deze sneakers voor dames zijn perfect afgewerkt.

Het Belgische Fiamme begon met een klein aanbod aan sneakers voor dames, maar er komen steeds meer variaties van deze smaakvolle damessneakers uit. Kijk bij de aanbiedingen van Fiamme schoenen bij onderstaande aanbevolen online schoenenwinkels waar je deze sneakers voor dames goedkoop kunt kopen.

Fiamme sneakers in Nederland goedkoop online kopen

Deze online verkooppunten hebben in Nederland het beste aanbod aan Fiamme sneakers en hanteren de laagste prijzen.

Informatie Fiamme schoenen

In 2015 richtte de Belgische Elisa Mol in Antwerpen het schoenmerk Fiamme op. De inspiratie voor de modieuze damessneakers van dit merk deed ze op toen ze in Florence studeerde. In dat deel van Italië worden prachtige damesschoenen gemaakt. In de Fiamme sneakers is deze elegante Italiaanse stijl duidelijk terug te zien.

Want Fiamme schoenen zijn niet zomaar sneakers voor dames. Fiamme schoenen zijn eerder een mix van de eenvoud en het comfort van een sneaker met de elegantie en kwaliteit van een handgemaakte leren schoen.

Fiamme is het Italiaanse woord voor vlammen. Fiamme sneakers zijn altijd te herkennen aan de vlammende details aan de achterkant van de schoen. Deze vlammen kunnen van diverse materialen zijn gemaakt en in diverse kleuren zijn uitgevoerd.

Afgezien van de vlammen zijn Fiamme schoenen verder eenvoudige sneakers. Vaak wit van kleur. Daardoor zijn Fiamme schoenen eenvoudig te combineren met vele kledingstijlen. Sportief of meer modieus.

Kijk bij het grote aanbod aan prachtige Fiamme sneakers voor dames bij de eerder genoemde online schoenenwinkels die deze damessneakers tegen interessante prijzen online aanbieden.

Zie ook: Aanbiedingen sneakers

Foto’s: Fiamme

Onderwerpen:
Fiamme sneakers dames. Fiamme damesschoenen, Belgische damessneakers uit Antwerpen, Sneakers vrouwen uit België in Nederland kopen.