Bij Fly London zal je eerder denken aan een luchtvaartmaatschappij dan aan schoenen, maar toch is Fly London een merk damesschoenen en dameslaarzen.
Onder de labels Fly London Shoes en Fly Footware brengen ze opvallende schoenen en laarzen op de markt. Soms in verrassende kleuren. Fly London mikt met zijn schoenen op moderne dames. Jong of jong van hart.

Kijk hier voor aanbiedingen van Fly London schoenen

Fly Londen schoenen en laarzen zijn in een beperkt aantal Nederlandse winkels te koop. Hieronder vind je de beste online verkooppunten van Fly London. Deze winkels verkopen online een mooi assortiment schoenen en laarzen van dit merk tegen aantrekkelijke prijzen. Dit zijn de aanbevolen winkels voor Fly schoenen.

Hip en origineel

Fly London schoenen zijn hippe schoenen. Het is een merk dat trends weet te zetten. De inspiratie voor al deze schoenen en laarzen komt uit verschillende wereldsteden overal ter wereld. Zo zijn Fly London schoenen een mix van culturen.

Dat Fly London een eigenwijs merk schoenen is blijkt ook uit het feit dat ze zich bij het uitbrengen van hun modellen niet zo lijken te storen aan de seizoenen. Maar Fly London schoenen zijn dan ook tijdloze schoenen. En hoewel Fly London schoenen en laarzen vooral opvallen door hun unieke en originele design is de kwaliteit van deze schoenen ook heel hoog.

Fly Portugal

Het schoenenmerk Fly London is in 1994 in Engeland opgericht. Ondanks de London in de naam bevindt het hoofdkantoor zich tegenwoordig in Portugal. In dat land worden de Fly schoenen ook gemaakt. Het schoenenmerk is eigendom van het Portugese concern Fortunato O. Frederico & Ca Lda, dat ook onder de naam Kyaia opereert.  Ook de schoenmerken Softinos en Asportuguesas maken deel uit van het Kyaia concern.

Kijk onder de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor alle mooie Fly London schoenen en laarzen en hun prijzen.

Website: Fly London

Onderwerpen:
Fly schoenen, Fly London schoenen, laarsjes, Fly laarzen, sneakers, Fly London laarzen.