Frida schoenen zijn damesschoenen en dameslaarsjes van hoge kwaliteit. Maak hier kennis met de schoenen en laarsjes van het Belgische schoenmerk Frida Shoes.

In België is Frida een wereldberoemd schoenmerk. In Nederland zijn Frida schoenen minder bekend, maar dankzij internet en de internationaal georiënteerde websites maken ook steeds meer Nederlandse vrouwen kennis met de mooie schoenen en laarzen van Frida Shoes.

Hier koop je in Nederland online Frida schoenen en laarzen

  Het Belgische schoenmerk Frida is in 1990 opgericht. In de loop der jaren heeft Frida een geweldige reputatie opgebouwd met zijn hoge kwaliteit, gebruik van topmaterialen en hoge draagcomfort van de schoenen. Ook de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding speelt een grote rol in het succes van Frida schoenen.
  En natuurlijk ook het design en uitstraling van de schoenen. Frida schoenen zijn vernieuwend en modieus zonder daarbij over de top te gaan.
  Zoals je op de foto’s op deze pagina kunt zien, is er een grote variëteit aan Frida schoenen te koop. Geniet van al deze mooie damesschoenen en dameslaarsjes. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je alle beschikbare modellen en hun prijs.

  Foto’s: Frida Shoes

  Onderwerpen:
  Frida Shoes, Frida schoenen, Frida schoenmerk België, Nederland, stijlvolle schoenen dames.

  Productselectie: Miinto