Voor deze herfst en winter heeft het ook in Nederland zeer populaire Duitse schoenenmerk Gabor weer een uitgebreide nieuwe collectie schoenen en laarzen voor dames uitgebracht. Bewonder hier de herfst- en wintercollectie van Gabor en zie waar je deze damesschoenen en dameslaarzen voor herfst en winter voordelig kunt kopen.

De aanbiedingen van alle Gabor schoenen en alle Gabor laarzen, voor alle jaargetijden, oude en nieuwe collecties, kun je vinden bij de aanbiedingen van Gabor schoenen. Dit betreft de aanbiedingen bij de beste verkooppunten van Gabor schoenen in Nederland.

Hieronder kijken we naar de Gabor collectie voor najaar en winter.

Gabor laarsjes winter

Gabor heeft een grote reputatie opgebouwd met zijn mooie en zeer comfortabele enkellaarsjes. Laarsjes zijn ideaal schoeisel voor de koudere maanden van het jaar. Vooral als deze, zoals veel Gabor laarsjes, met lamswol zijn gevoerd. Bij veel Gabor winterlaarsjes is dat het geval.

Bovendien geven de profielzolen van deze winterlaarsjes goede grip als er een laagje ijs of sneeuw op de straat en stoep ligt. Kijk bij de aanbiedingen hierboven vooral eens naar de Gabor laarsjes voor winter en herfst.

Gabor laarzen winter

Maar natuurlijk heeft Gabor voor komende winter en herfst niet alleen lage laarsjes in de collectie, maar ook hoge laarzen. Ook deze hoge winterlaarzen zijn heerlijk warm gevoerd en voorzien van een goede grip zodat je er ook bij mindere gunstige omstandigheden letterlijk goed mee uit de voeten kan.

Het aanbod aan Gabor laarzen is ook dit seizoen weer breed. Stoere motorlaarzen, platte rijlaarzen, warme snowboots, elegante hoge laarzen. Hoge hakken en platte zolen. De keuze is reuze.

Een overeenkomst tussen al deze verschillende Gabor laarzen is de hoge kwaliteit en het hoge comfort. Met zachte kussentjes en een ergonomisch gevormd voetbed. Ook de Gabor laarzen met hoge hak zijn heerlijk comfortabel om te dragen.

Gabor schoenen voor de winter

Natuurlijk heeft Gabor niet alleen laarzen in de wintercollectie en herfstcollectie, maar ook winterschoenen.

Met trendy sneakers, elegante pumps. Schoenen met een perfecte pasvorm in vele maten, niet alleen lengtematen, maar ook breedtematen. Van de normale breedte F , het iets bredere G , de comfortabele extra breedte H. Veel modellen zijn ook beschikbaar in extra grote lengtematen.

Video van de herfstcollectie en wintercollectie van Gabor

Hieronder vind je de presentatievideo van Gabor, en informatie over de collectie herfst en winter. Deze video is van het seizoen 2018/2019, maar geeft wel een goed beeld van wat Gabor allemaal aan winterschoenen en winterlaarzen te bieden heeft, ook dit jaar!

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Gabor schoenen voor alle damesschoenen en dameslaarzen van dit populaire schoenmerk.