Gienchi is een Italiaans schoenenmerk gespecialiseerd in luxe sneakers. Vooral de opvallende Gienchi damessneakers met studs zijn erg populair. Maar er zijn ook meer neutrale Gienchi sneakers en Gienchi sneakers voor heren.

Gienchi sneakers worden met veel zorg ontworpen en gemaakt. Dat resulteert in opmerkelijke en opvallende sneakers van topkwaliteit.

Aanvankelijk maakte Gienchi alleen hoge sneakers, en nog steeds bestaat het assortiment voor een groot deel uit bootie sneakers, maar ook lage sneakers zijn tegenwoordig volop in het assortiment Gienchi schoenen te vinden. Gienchi biedt bovendien de sneakers in diverse kleuren aan.

Gienchi sneakers zijn geen goedkope schoenen, hoewel er soms aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Kijk maar bij de aanbiedingen van Gienchi schoenen.

Gienchi sneakers dames

Spikes studs, glitters en rubber met een verweerd uiterlijk kenmerken de Gienchi sneakers voor vrouwen. De hoge Gienchi sneakers zien er sportief, stoer en hip uit. Ze zijn daarom erg populair bij hiphoppers en streetdansers die ze vaak ook als dansschoenen gebruiken.

Gienchi sneakers heren

Tegenwoordig zien we ook de Gienchi sneakers voor heren steeds vaker in winkels in Nederland opduiken. Deze herensneakers zijn veel modieuzer en veel rijker voorzien van speelse details, versieringen en kleuren dan we gewend zijn bij sneakers voor heren.

Zie ook:

Onderwerpen:
Gienchi sneakers, dames, heren, damessneakers, Gienchi schoenen Nederland.


Productselectie: Miinto