Gino B, dat klinkt een beetje als een foute gangster van Italiaanse komaf, maar fout, Gino B maakt luxe sneakers. Gino B sneakers zijn prachtige casual schoenen van hoge kwaliteit. Deze Gino B schoenen zijn er voor dames en heren.

Aanbiedingen van Gino B schoenen

Gino B maakt meerdere series sneakers, voor zomer en winter. Kijk hieronder voor de aanbiedingen van Gino B schoenen bij de Nederlandse winkels.

Deze online winkels hebben het mooiste assortiment Gino B schoenen en bieden deze tegen lage prijzen aan.

Gino B sneakers voor de winter

Bijzonder Gino B wintersneakers zijn hun zogenaamde Apres Ski Sneakers. Dit zijn luxe sneakers met een schapenvacht voering. Echte winterschoenen dus! Deze Apres Ski Sneakers zijn veel te vinden in luxe ski-resorts en andere wintersportgebieden, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon tijdens een Hollandse winter dragen. Een sportief en modieus alternatief voor de snowboot!

Maar ook voor de zomer

Maar Gino B maakt niet alleen sneakers voor de winter. Hun Natural Born sneakers zijn geschikt voor alle seizoenen, of het nu warm of koud is. Het zijn tijdloze casual schoenen, luxe en met de hand gemaakt van Italiaans leder van de hoogste kwaliteit. Met een binnenzool van kurk en een onderzool van natuurlijk rubber. Materialen die als schokdemper fungeren wat het toch al zo hoge draagcomfort van Gino B sneakers nog meer ten goede komt.

Doordat de zool van de schoenen antibacterieel is kunnen Gino B sneakers ook zonder sokken gedragen worden.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor alle mooie Gino B sneakers bij de winkels die de schoenen van dit topmerk aanbieden.

Zie ook: Meer topmerken schoenen

Onderwerpen:
Gino B schoenen, sneakers, dames, heren, herenschoenen, damesschoenen.