Guess is een groot internationaal modemerk dat modieuze en originele schoenen en laarzen op de markt brengt. Guess heeft een breed assortiment prachtige schoenen voor dames, heren, jongeren en kinderen.

Guess schoenen zijn Amerikaanse schoenen, maar dat zou je niet altijd meteen zeggen. Het schoenmerk Guess mixed namelijk de Europese en Amerikaanse schoenenstijlen tot een eigen unieke stijl. De unieke stijl van Guess schoenen!

Deze Guess stijl is origineel en soms best extravagant. Maar Guess maakt, vooral de laatste tijd, ook wat minder opvallende schoenen. Guess schoenen en laarzen die ook in de praktijk goed te dragen zijn, en niet alleen op de catwalk.

Hier koop je voordelig online Guess schoenen

Helaas. Guess schoenen kunnen best prijzig zijn. Gelukkig zijn er vaak mooie aanbiedingen te vinden. Vooral online. Wil je voordelig Guess schoenen, laarzen, tassen of andere Guess mode kopen? Kijk dan vooral eens naar de beste winkels voor Guess schoenen hier onder:
Deze webwinkels bieden het mooiste en beste assortiment Guess schoenen online aan. Met veel keuze en vaak interessante kortingen.

Guess schoenen voor mannen en jongens

De meeste Guess schoenen zijn damesschoenen, maar er is ook een beperkter assortiment aan Guess schoenen voor heren, jongens en kinderen.

Voor wat betreft de Guess damesschoenen heb je de keuze uit alle modellen schoenen, van sportieve sneakers tot heel elegante pumps, van zomerse sandalen tot rubberen regenlaarzen.

Bij de Guess herenschoenen is de keuze een stuk beperkter. Deze wordt vooral gedomineerd door sneakers (hoog en laag) en booties.

Maar met de nadruk op modieuze damesschoenen

Maar de meest populaire Guess schoenen zijn toch wel de vele sierlijke damesschoenen die het merk maakt. Pumps en sandalen die prachtig staan onder een leuk jurkje of een andere mooie outfit.

Guess schoenen en andere Guess mode staat naast het mooie en originele design ook bekend om de bijzonder goede kwaliteit.

Informatie Guess

In de jaren 70 werd Guess in Frankrijk opgericht door de in Marokko geboren Marciano broers. In die begindagen van Guess een bescheiden jeans-merk dat via eigen winkels verkocht werd. In 1981 verhuisde Guess naar Amerika. Door de mix vanĀ  Amerikaanse jeans en de Europese stijlen werden de Guess jeans in korte tijd zeer populair.

Guess heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de rol van jeans als fashion-item. Zo bedachten ze de stonewash techniek en ontwikkelde ze jeans met ritsen bij de enkels.

De Guess schoenen kwamen pas later. Naast jeans en schoenen maakt Guess ook andere kleding, parfums, tassen, sieraden en horloges.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor alle Guess schoenen tegen aantrekkelijke prijzen.

Zie ook: Schoenen beste design modemerken

Onderwerpen:
Guess schoenen, Guess laarzen, dames mode, damesschoenen, dameslaarzen.